livejasmin

Un model începător de la Lucky Studio devine Nr. 2 în lume pe LiveJasmin! Așa poți câștiga și tu!

Lucky Studio
Lucky Studio

Hai să spunem că o cheamă “Alina”. Deși în realitate n-o cheamă așa. Îi spunem “Alina” pentru că la Lucky Studio respectăm confidențialitatea modelelor. Asta o să observi și la capturile de ecran cu câștigurile ei. I-am acoperit poza și numele de scenă din același motiv.

Are puțin peste 20 de ani și este dintr-un sat din sudul Moldovei. Nu mai lucrase niciodată în acest domeniu și nu cunoștea limba engleză.

„Alina” a început colaborarea cu noi in mai, când a făcut în prima perioadă (14 zile calendaristice) doar 600 de dolari cu 2 site-uri: Flirt4Free și ImLive. Pe parcursul trainingului ca model nou, trainera ei a insistat pe ținute, ciorapi cu bandă, pantofi. 

A tastat multe ture, i-a arătat exemple de poziții, cum să stea în privat, online. Apoi i-a deschis un alt site, AdultWork, în a doua perioadă. 

Lucky Studio poveste succes 1

Drumul nu e ușor, dar duce sigur la succes

„Alina” a avut semne că ar vrea sa renunțe. Dar am avut ședințe 1-1, am încurajat-o. Mai ales că spunea că simte că nu e făcută pentru jobul ăsta. I-am spus ca are nevoie de răbdare. 

Am stabilit că ar fi mai bine să ne sfătuim în privința ținutelor, chiar să-i trimită trainerului poze cu ce haine ar vrea să-și cumpere. Tocmai ca să investim în ceea ce trebuie.

Am continuat să lucrăm în echipă, și s-o învățăm să danseze, să meargă pe tocuri, pentru că nu știa nici asta să facă. Aici a contat mult ambiția ei, pentru că nu s-a lăsat, a devenit motivată să reușească.

Pe măsură ce făcea progrese, trainera ei a început s-o pregătească pentru marele pas: intrarea pe singurul site premium din lume – LiveJasmin. I-a arătat ce fac alte modele de succes, încasări, ținute, mesaje, freechat de la modele începătoare, bune, foarte bune și de top. 

Evident că modelului i-a plăcut site-ul, mai ales când a văzut că toate sfaturile astea dau rezultate. Ne-a rugat să îi deschidem repede site-ul, dar am rugat-o să aștepte. Pentru că nu era pregătită suficient să facă mai multe ore online, pentru mesaje sau show-uri de înaltă calitate.

Nr. 2 în lume pe LiveJasmin!

A urmat o perioadă de scădere a numărului de ore online pe care le făcea modelul. Spunea că e obosită, că e prea mult de munca si ca simte ca nu face față jobului. Echipa Lucky Studio a încurajat-o, i-am spus toate că trebuie să aibă încredere în ea că vom reuși. Din fericire, ne-a crezut și a avut răbdare.

Când am crezut că e pregătită pentru LiveJasmin, am invitat-o la o nouă ședință foto. Am discutat despre LiveJasmin, reguli, că va trebui să facă mult teasin, cu corpul, cu privirea, cu vorbele, tot timpul. Evident că intrarea efectiv online a fost plină de emoții. Dar a meritat din plin. 

Lucky Studio poveste succes 2
Un model începător de la Lucky Studio devine Nr. 2 în lume pe LiveJasmin! Așa poți câștiga și tu! 4

Am lucrat mult împreună la constanță, la comunicarea cu membrii, am învățat-o să facă notițe după fiecare discuție sau show. A rămas concentrată și a înțeles că e pe un drum bun. Iar câștigurile pentru prima perioadă pe LiveJasmin au confirmat din plin hotărârea ei: 3.710 $!

Pentru că au văzut și ei că e un model serios, cei de la LiveJasmin i-au dat “Alinei” premiul pentru locul 2 în Awards-ul de la Newbies. Asta înseamnă că era pe locul 2 la modele noi worldwide de pe LiveJasmin ca încasări, mesaje, show-uri, story-uri. 

Normal că asta a făcut-o fericită și a motivat-o și mai mult. Rezultatele s-au văzut spectaculos în a doua perioadă pe LiveJasmin, când modelul a câștigat 6.6669 $!

Dacă poate ea, sigur poți și tu!

După cum vezi, la Lucky Studio poate reuși oricine. Cu seriozitate, muncă, ambiție și ajutorul nostru, ai șansa să ajungi sus de tot. Un model venit dintr-un sat îndepărtat, fără să știe engleză, fără ținute potrivite, fără nimic, e acum un star pe cel mai important site de videochat din lume. Ea e cel mai bun exemplu pe care îl poți avea.

“Alina” e o fată fix așa cum ești tu. Cu mult bun simț, cu ceva emoții fără să mai fi lucrat vreodată ca model. Am luat-o împreună de la zero și am ajuns unde trebuie. Acum și-a schimbat complet viața în bine. Are cu totul alte haine, știe binișor engleza, face o mulțime de bani. Iar ăsta e doar începutul.

La fel cum a reușit ea, sigur poți să reușești și tu. E uneori greu, nu-ți ascundem asta. E multă muncă, uneori simți că vrei să renunți. Important e să nu te lași, să mergi mai departe. Suntem alături de tine în orice moment în care eziți. Tocmai ca să te încurajăm, să îți arătăm ce avem de făcut. 

Așadar, e greu, dar nu complicat. De fapt, sunt câteva lucruri simple de făcut. Așa cum ți-am arătat în acest exemplu de succes, totul se învață. Pas cu pas. 

Lucky Studio poveste succes 3 1
LIVEJASMIN CERTIFICAT

Suntem specialiste în videochat în Iași la capitolul ăsta. La Lucky Studio, punem mare preț pe învățare, pe colaborare, pe creștere împreună.

Important să pornim la drum. Care e cel mai bun moment? Acum, firește! Ce să mai aștepți? Colega noastră crezi că a așteptat ceva? A venit de departe la Iași, s-a angajat la Lucky Studio și acum câștigă mai mult decât a visat vreodată. 

E Nr. 2 pe LiveJasmin din a doua perioadă pe site. Doar prin cunoștințele învățate aici și prin energie ei fantastică. Te așteptăm și pe tine cu mare drag!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *