Galerie foto

Cunoaște din poze Lucky Studio!

Lucky Studio îți garantează cazarea gratuită și un job excelent în Iași. Dacă ai nevoie să locuiești într-un loc liniștit, te invităm la unul dintre apartamentele noastre. Timp de 2 luni, ai zero chirie. Chiar dacă vrei să stai aici și după aceea, putem aranja asta. Cu o chirie sub prețul pieței.

La cazare au acces doar alte modele de videochat de la Lucky Studio. Accesul persoanelor străine este interzis, tocmai pentru ca tu să te simți în deplină siguranță. La apartament poți să te odihnești, să te uiți la TV sau pur și simplu să te relaxezi.

Facem efortul ăsta pentru ca tu să ai o bază de plecare. Să ai de unde începe o viață nouă. Multe dintre modelele de videochat de la Lucky Studio au început la fel. Și acum sunt foarte bine, la un cu totul alt nivel financiar decât atunci când au venit în Iași.

Planul tău în 5 pași:

  1. Vii în Iași
  2. Te angajezi în videochat la Lucky Studio
  3. Îți dăm cazare gratuită
  4. Începi să faci bani
  5. Te bucuri de o viață nouă

Ăsta e planul pe care îl poți urma și tu. Cazarea gratuită și jobul de model sunt esențiale pentru a uita de probleme. Devii independentă, lași deoparte tot stresul de până acum. Ești stăpână pe viața ta și îți crește încrederea în propriile forțe. Pentru că în sfârșit faci ceva pozitiv pentru tine.

Pe tot acest parcurs, te poți baza 100% pe sprijinul nostru. Suntem specialiste în succes pornind de la zero. Știm cât de important e pentru tine să ai o bază stabilă, să fii ajutată de cineva. Noi îți dăm stabilitate și o direcție bună.

După cum vezi, investim mult în succesul tău. În primul, rând, pentru că ne pasă. Apoi, pentru că te ajută enorm să ai reușite ca model. Ăsta e și scopul nostru comun: să devii un model de succes și o femeie cu adevărat fericită.

Facem efortul ăsta cu câteva condiții: 

  • Să fii serioasă
  • Să respecți colegele de la cazare
  • Să protejezi intimitatea fetelor

Dacă ne dovedești la interviul de angajare că ești o persoană ok, te primim cu brațele deschise. Și la cazare, și la studio, ca model. Suntem foarte bine organizate și punem în folosul tău toate resursele de care dispunem. 

Așadar, de tine depinde cât de bine îți va fi. Ai o perspectivă extraordinară, șanse unice, pe care nu le întâlnești în alte orașe sau la alte joburi. Doar în Iași și numai la Lucky Studio ai oportunitatea unei vieți noi. Acum o poți lua de la început!

Te invităm să privești fotografiile de la cazare și să ne spui dacă vrei mai multe detalii. Ne face mare plăcere să-ți prezentăm apartamentul în care vei locui și studioul în care vei face bani. Sun-o acum pe Claudia la 0742 286 286 și hai să stăm de vorbă despre mutarea ta în Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!