Videochat non-adult Iași

Lucky Studio îți oferă și posibilitatea de a lucra în videochatul non-adult. Dacă încă ai emoții și nuditatea te jenează, e ok. Poți să faci bani și fără să te dezbraci. Multe alte modele încep să lucreze așa, mai ales dacă țin mult la discreție, deci fii cât mai relaxată.

Condițiile de angajare sunt exact la fel. Primești aceleași comisioane și servicii gratuite identice. Chiar și site-urile pe care lucrezi sunt la fel. Doar că intri la secțiunea non-adult. Ce înseamnă asta? Că te bazezi doar pe conversație, fără să-ți dai hainele jos.

Ca să faci mulți bani în felul ăsta, e nevoie să fii foarte sociabilă. Adică să îți placă să discuți cu o mulțime de oameni, să te faci interesantă pentru ei. Aici te ajută mult să știi cât mai bine engleza și să te faci interesantă prin subiectele de discuție.

De asemenea, poți să dansezi, să spui poezii, să faci tot felul de jocuri atractive. Cu cât îi ții mai mult ocupați pe membri și îi amuzi, cu atât mai bine. E ca și cum le-ai oferi un show de televiziune, iar tu iei bani pentru divertisment.

5 lucruri care te ajută în videochatul non-adult

Videochatul non-adult e puțin diferit față de cel obișnuit, cu nuditate. Merită să te adaptezi ușor, ca să obții cât mai mult de la membri. Ne bucurăm să-ți fim de folos cu câteva sfaturi care să te ajute la job:

1. Zâmbește mereu

Cu cât zâmbești mai mult, cu atât devii mai atractivă. Membrii plătesc pentru experiențe plăcute. Deci fii cât mai surâzătoare, mai ales că nu te costă nimic. Ai doar de câștigat.

2. Fă conversații interesante

Află ce îl pasionează pe fiecare membru. Pune-i întrebi, înțelege ce-l interesează. Apoi vorbește-i despre acel lucru. O să mergi drept la țintă.

3. Fii constantă la program

Compensează lipsa nudității prin seriozitate. Îți recomandăm să lucrezi măcar 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Și să fii online atunci când promiți asta membrilor, să fii acolo pentru ei.

4. Trimite mesaje personalizate

Notează-ți pasiunile și dorințele membrilor cu care vorbești. Ține minte ce-l interesează pe fiecare. Pe baza lor, trimite-le mesaje personalizate. O să aprecieze mult că te gândești la ei

5. Mulțumește pentru fiecare cadou

Mulți membri sunt drăguți și-ți fac cadouri. Poartă-te frumos cu ei și mulțumește-le pentru gestul lor. E ca în viața reală: cu cât ești mai amabilă, cu atât câștigi mai mult.

La Lucky Studio, ești liberă să faci bani!

Cum faci bani fără să te dezbraci

Lucky Studio colaborează cu cele mai importante site-uri de videochat premium din lume. Fiecare îți dă posibilitatea să lucrezi la secțiunea non-nude. Tu alegi care metodă îți place mai mult și funcționează mai bine pentru tine:

LiveJasmin

 • Private, mobile Live, Cam2cam, 2wayAudio, HotFlirt prin Freechat
 • Mesaje audio, video sau text
 • Story: free sau premium
 • Poze și filme free/ premium
 • Awards
 • Fan Club 
 • Action Request (ex. periatul părului, schimbarea ținutei etc)
 • Private Game (jocuri private în care nu te dezbraci)
 • Video Call non-adult

Flirt4free

 • FlirtPhone

AdultWork

 • Telefon/SMS
 • Galerie Foto & Video non-nude
 • Wishlist pe Amazon cu ce produse vrei tu
 • Marketplace (îți poți vinde obiecte personale, ex. lenjeria, pantofii, ținutele etc) 

Poți alege oricând să câștigi mai mult

Suntem convinse că prin seriozitate, șarmul tău personal și sprijinul nostru o să câștigi și tu bani din videochat non-adult. Oricum, e bine să știi că la Lucky Studio ești cu adevărat liberă să faci bani. Asta înseamnă că poți să treci oricând la secțiunea de videochat adult.

Tu decizi dacă și când faci pasul ăsta. Evident, cu prin nuditate câștigi mult mai mulți bani. Dar te folosești în continuare de conversații și imaginea ta. Doar adaugi un element în plus, care să fascineze membrii. 

Când ești pregătită de pasul ăsta, ne spui și rezolvăm în câteva minute. Facem doar o setare pe conturile pe care lucrezi și totul e gata. Comisioanele și serviciile gratuite rămâne la fel. Doar veniturile tale cresc spectaculos. 

Până atunci, te invităm cu drag la videochat non-adult! Abia așteptăm să lucrăm împreună pentru succesul tău! Simte-te cât mai liberă și bucură-te de fiecare moment la studio. E începutul unei vieți mult mai bune pentru tine!

Banii aduc uneori fericirea