Galerie video

Fă-ți o idee despre cum e Lucky Studio!

Îți plac filmele cu Lucky Studio? Și nouă, chiar foarte mult! E doar o mică parte din studioul nostru. Colegele de la departamentul Video Lucky Studio au filmat ca să îți aprindă curiozitatea. Un pic prin camere, prin zona office și livingul nostru.

Te asigurăm însă că sunt mult mai multe de văzut. Avem zeci de camere de videochat în care poți lucra. În cromatică diferită, ca să fim sigure că găsești una pe gustul tău. La fel și mobilierul e dispus diferit și e modular. Adică îl putem muta după preferințele tale.

Desigur, în galeria video se văd doar câteva detalii, dar camerele au și înălțimi diferite. Dacă ești mai înaltă, alegem una cu tavanul înalt, mai spațioasă, să ai unde să te desfășori. Dacă ești mai micuță, ne adaptăm la caracteristicile tale.

 Contează mult și vibe-ul pe care îl ai cu acea cameră. De asta, pe lângă video cu Lucky Studio, e mai bine să vii aici, în persoană. Când te uiți cu ochii tăi, altfel îți faci o impresie despre un spațiu sau altul.

Ca impresie generală, fetele care vin pentru prima dată la noi ne spun că arată mai bine în realitate decât în filme. Asta ne face multă plăcere, pentru că investim constant în amenajări.

E un lucru care ne deosebește mult de alte studiouri de videochat din Iași. Ne pasă să aducem îmbunătățiri și în privința echipamentelor tehnice, ca tu să poți oferi membrilor tăi o experiență de calitate maximă.

Toate lucrurile astea se reflectă în încasările pe care tu le ai ca model. Deci merită atenția noastră.

Suntem convinse că și tu apreciezi galeria video Lucky Studio. Și că deja ești interesată să afli mai mult despre noi. Hai să ne vizitezi, fără vreo obligație!

Pur și simplu ne cunoaștem și observi care e atmosfera din studio. Sunt mari șanse să spui “Wow”chiar din secunda în care ne treci pragul.

Și să îți dorești să începi imediat colaborarea cu noi. Suntem pregătite pentru asta. Pentru că în 90% din cazuri se întâmplă la fel și cu alte modele. Deci, dă-ne un telefon chiar acum și simte-te liberă să faci bani la Lucky Studio!

Lucky Studio îți creează o Galerie Video excepțională!

Imaginea contează enorm în videochat. De fapt, asta și vinzi: o imagine, o iluzie frumoasă membrilor de pe site-uri. Din moment ce n-o să te întâlnești niciodată cu ei în realitate, trebuie să le creezi o perfecție wow despre tine. 

Ei se vor gândi la tine așa cum te văd live și așa cum arăți în filme. Iar de asta contează cât vor cheltui cu tine. Câțiva dolari sau foarte mulți bani. Pe care cu siguranță că ți-i dorești. Dacă ei apreciază atât de mult aspectul ăsta, atunci hai să le oferim ceva cu adevărat extraordinar!

Lucrurile sunt foarte simple: noi avem toată dotarea tehnică necesară, iar de la tine e nevoie doar de voință. Vezi ce simplu e? Știm să ne facem treaba foarte bine pentru că am lucrat cu sute de modele la Lucky Studio pe domeniul ăsta. Am colaborat foarte bine cu ele, deci o să fie excelent și cu tine.

Suntem pregătite să-ți facem filme premium

Avem la Lucky Studio toate dotările necesare ca să-ți facem filme de înaltă calitate. Investim mereu în camere video noi, lumini profesionale, filtre, softuri speciale pentru editare. Departamentul Video e format exclusiv din femei pregătite doar pentru jobul ăsta. Deci poți conta 100% pe colegele noastre.

Suntem un studio certificat LiveJasmin, deci avem obligația să livrăm conținut media premium. Pe acest site vin membri care cheltuiesc foarte mult și cer calitate. De asta filmele noastre trebuie să fie la un nivel foarte înalt. Asta necesită pregătire și multă atenție.

Din partea ta, așteptăm doar deschidere și energie pozitivă. Te invităm chiar să vii cu idei, cu propuneri. Avem și noi teme gândite împreună cu trainerele tale. Ne inspirăm și din galeriile altor modele de pe LiveJasmin sau videoclipuri de pe Fashion TV. Ca să iasă ceva cu adevărat excepțional, care să te pună în evidență.

Pentru fiecare shooting video programăm totul înainte. Tu mergi la colegele noastre de la make-up, ca să te pregătească pentru filmare. Convenim înainte niște variante de ținute, de lenjerie, pantofi etc. Noi pregătim decorul, muzica și îi dăm drumul!

Colegele videografe au multă experiență și le place ceea ce fac. Au făcut mii de filme înainte și înțeleg exact cum să lucreze cu tine. Discută cu ele, comunicați-vă ideile și sigur găsiți calea cea mai bună. Rezultatul îți va plăcea și ție, suntem convinse de asta!

Lucky Studio investește în filmele tale

Spre deosebire de alte studiouri de videochat din Iași, la Lucky Studio toate serviciile video sunt gratuite pentru tine. Te costă zero lei. Toate cheltuielile sunt suportate de noi, ca o investiție în succesul tău. În primul rând, avem o echipă de 3 colege, colaboratoare permanente ale studioului.

Am cumpărat cele mai bune camere video de pe piață și lumini profesionale. Asta e partea vizibilă. Chiar dacă e mai puțin spectaculos, investim și în procesarea filmelor tale, cumpărând licențe de editare și filtre pentru efecte spectaculoase. 

Scopul acestor investiții este ca să arăți ca un model de top. Mai ales pe site-urile premium, acolo unde ești apari de alte modele de mare succes. Facem asta de foarte mult timp, deci o să iasă bine. Poți să ai deplină încredere în noi!

Chiar dacă îți lipsește experiența, stai liniștită. Colegele noastre îți explică pas cu pas ce ai de făcut. Repetați de câte ori e nevoie o scenă până iese bine. Dacă nu te simți confortabilă într-o anumită situație, e perfect ok. Pur și simplu spui și trecem peste acel moment.

Tot ce ne dorim e ca tu să fii mulțumită. Să simți că primești sprijinul întregii echipe. Îți garantăm că vei avea o galerie video de excepție, de care să fii mândră. S-ar putea chiar să nu-ți vină a crede că poți să arăți atât de sexy în filmele făcute la Lucky Studio.

Îți facem mereu content video fresh

În videochat e la fel ca pe rețelele de socializare. Ca să fii o “infuencer” de succes trebuie să ai content mult, care să arate foarte bine. Deci contează și cantitatea și calitatea. Mai ales în primele tale luni de videochat la Lucky Studio, e bine să facem mai multe ședințe video. Tocmai ca să ai un număr ok de filme.

Gândește-te că modelele de top au zeci de filme. Cele mai multe sunt noi, eliminându-le pe cele mai vechi de 1 an. Tocmai ca să aibă un content interesant pentru membri. La fel vom face și noi. Pornim în forță, cu câteva ședințe video, apoi ținem un ritm înalt, să fii în top pe site-uri.

Dacă ai nevoie de o motive în plus ca să luarăm pe partea asta, ține minte că filmele îți aduc și bani. Atât direct, prin faptul că poți vinde galeriile pe bani, cât și indirect, pentru că te promovezi mai bine. Unii membri chiar se duc direct la filme. Și, dacă le plac, intră și live, să-ți ceară privat.

De asemenea, orice schimbare de look pe care o faci e bine să o dublezi de o ședință video. Dacă te tunzi sau te faci blondă din șatenă, e ok să faci film. Dacă îți mărești sânii, iarăși ai nevoie de video nou. Important e să fii mereu fresh și când faci streaming, ca model, și pe partea de imagine, din spate.

Important e să știi că poți conta oricând pe noi, pe colegele de la Departamentul Video Lucky Studio. Suntem aici non-stop să lucrăm împreună cu tine. Treaba noastră e să te arătăm cât mai frumoasă, mai seducătoare. Și încercăm să ne facem jobul excelent. Suntem sigure că o să facem o echipă superbă împreună!