Investește în franciza de videochat Lucky Studio!

Videochatul e una dintre cele mai profitabile afaceri. Profitul este consistent, superior altor domenii în care ai putea să investești. Acesta e și motivul pentru care multe persoane își deschid studiouri de videochat. Speră să facă mulți bani peste noapte, dar imediat descoperă că e mai complicat decât pare.

Din toate studiourile noi, peste 90% închid operațiunile în primul an. Piața e deja foarte competitivă, costurile curente sunt ridicate, lipsa cunoștințelor tehnice impactează mult activitatea de zi cu zi. Mai sunt probleme de notorietate, de credibilitate, care afectează elementul esențial al acestui business: recrutarea modelelor.

Cea mai bună metodă de a intra în domeniul ăsta este investiția într-o franciză videochat. Lucky Studio este o companie cu o experiență de 15 ani în domeniu și știm foarte bine cum obții succes în domeniul ăsta. Am trecut prin toate etapele dezvoltării unui business, atât prin perioade de dezvoltare accelerată, cât și prin momente dificile ale industriei. De asta suntem capabili să te ajutăm și pe tine să obții ce îți dorești deschizând un studio.

LUCKY STUDIO VIDEOCHAT IAȘI

Ce facem pentru tine

Găsești pe net multiple variante de francizare videochat. Cele mai multe dintre ele îți promit un succes uriaș, peste noapte. Dacă ar fi așa, oare nu toată lumea și-ar deschide studio de videochat? Ăsta e primul lucru pe care ți-l oferim: realismul. Știm exact despre ce vorbim și îți dăm toate detaliile despre business, ca să știi ce oportunități și dificultăți ai.

Vorbim deschis, sincer, ca să pornim la drum cu idei foarte clare în minte. În plus, îți dăm la cheie totul pentru a reuși efectiv să pui pe picioare o afacere:

Brandul Lucky Studio

Recrutarea este esențială în domeniul ăsta. Nu poți să ai un studio fără modele. Dacă începi un brand de la zero, trebuie să te lupți cu studiourile deja existente pe piață, care au notorietate, înțeleg piața. Noi îți oferim brandul Lucky Studio, care este cunoscut și credibil printre modele. Am lucrat mult și pe partea de SEO, lucru care te ajută mult cu privire la costurile și eficiența campaniilor online de recrutare.

Marketing dedicat

Știm foarte bine să facem partea de marketing, lucru dovedit de rezultatele noastre. Avem studioul plin și recrutăm la un cost decent pentru că înțelegem care sunt cele mai eficiente metode și bugete. Îți spunem noi exact ce să faci ca să nu arunci cu banii pe net, fără să-ți aducă rezultatele dorite. Îți oferim rețete verificate și îmbunătățite de noi, ca să recrutezi cât mai repede și să ajungi la profit.

Îți explicăm cu funcționează business-ul

Videochatul e un domeniu cu foarte multe detalii complicate. Ca să reușești, e nevoie să înțelegi cum funcționează site-urile, cum să-ți organizezi studioul sau câți și ce fel de oameni să angajezi. La fel, ai trebuie să știi cum să-ți amenajezi interiorul, ce fel de machiaj să poarte modelele, cum să le motivezi la program. Din nou, avem și în privința asta formule verificate și îmbunătățite, pe care le poți aplica din primul moment al parteneriatului. La pachet, îți construim un sistem de bonusare adaptat la nevoile pieței pe care activezi. În felul acesta, obții echilibrul optim între profitabilitatea studioului și motivarea modelelor.

Îți facem training tehnic și de management

Ca să faci bani cu un studio, trebuie să le oferi un tehnic de înaltă calitate modelelor. Lucky Studio are una dintre cele mai performate echipe de trainere din industrie și îți punem toate cunoștințele astea la dispoziție. Le explicăm angajaților tăi ce au de făcut pentru modele și îți arătăm pe ce să te concentrezi ca manager. În debutul parteneriatului, îți transferăm și o arhivă de documente scrise, cu proceduri care să-ți îmbunătățească toată activitatea, de la interviurile de recrutare până la metodele de motivare ale modelelor.

Te sprijinim în deschiderea studioului

Primele săptămâni și luni de la deschiderea studioului aduc cele mai importante provocări pentru tine. Ca să îți recuperezi cât mai repede investiția, echipa Lucky Studio îți oferă consultanță în privința alegerii locației, a numărului de camere, a costurilor de operare. Te susținem în alcătuirea planului de business și îți sugerăm care sunt lucrurile pe care merită să te concentrezi, fără să faci erori costisitoare. În felul ăsta, îți cresc șansele să ai succes pe termen lung și să ajungi rapid la profitabilitate.

Lucky Studio franciza videochat LiveJasmin

Beneficiile tale:

Modelele tale primesc trafic garantat

Modelele tale sunt promovate preferențial de LiveJasmin, lucru care le aduce mai mulți membri plătitori pe conturile lor. Dacă trainerii și modelele tale își fac treaba și reușesc să convertească acest trafic în bani, asta înseamnă venituri mai mari pentru tine. În plus, modelele sunt mulțumite și devin fidele studioului, cu câștiguri stabile, pe termen lung pentru tine.

Modelele noi primesc extra-promoții

Una dintre cele mai importante provocări ale unui studio este să-și ajute modelele noi să facă bani. Motivul e simplu: nu au încă o bază de membri stabilă și le lipsește experiența pentru a atrage trafic. Certificarea LiveJasmin îți garantează numeroase extra-promoții, adică trafic adus în mod preferențial de către site pe conturile acestor modele începătoare. Dacă ele sunt serioase și trainerii tăi le ajută așa cum trebuie, aceste modele fac și ele bani, rămânând pe termen îndelungat în studioul tău.

Modelele primesc training suplimentar

LiveJasmin este de departe cel mai profesionist site de videochat din lume. Pe lângă beneficiile directe oferite modelelor tale, echipa lor le oferă training suplimentar. Oamenii lor generează statistici în detaliu despre activitatea modelelor tale și le sugerează metode de îmbunătățire continuă. De asemenea, au grijă ca trainerii tăi să fie la curent cu trendurile din industrie. Toate astea înseamnă mai mulți bani pentru tine.

Primești automat certificarea LiveJasmin

Lucky Studio este unul dintre puținele studiouri de videochat din lume care deține Certificarea LiveJasmin. Asta înseamnă că am fost acceptați ca parteneri ai celui mai mare site de videochat premium la nivel global. Asta e o dovadă a performanței și calității pe care le oferim în industrie.

Ca studio francizat videochat Lucky Studio, vei beneficia și tu de acest statut. Din momentul în care semnăm contractul de colaborare, te recomandăm personal managementului LiveJasmin. În curs de câteva săptămâni stabilim o întâlnire oficială și, dacă seriozitatea ta este convingătoare, ți se transferă certificarea și ție, prin intermediul nostru.

Condiții pentru obținerea francizei Lucky Studio

Intrăm în discuții despre francizare videochat foarte rar. Am muncit enorm pentru a ajunge unde suntem acum și ținem mult la prestigiul nostru. Acceptăm să ne întâlnim cu tine doar dacă îndeplinești o serie de criterii de seriozitate. Nu e aroganță din partea noastră, ci pur și simplu ne asigurăm că ne luăm parteneri pe termen lung, care vor să construiască un business solid în videochat.

5 calități pentru a deveni partener

Pe scurt, vrem să vedem onestitate la tine și o implicare personală în administrarea studioului tău, cel puțin în primele 6 luni de la deschidere. Chiar dacă noi îți punem la dispoziție toate resursele tehnice și cunoștințele necesare pentru a reuși, deciziile importante vor fi în totalitate în sarcina ta.

Pașii francizării

Valorile Lucky Studio

Suntem printre liderii videochatului din România pentru un motiv foarte simplu: ne purtăm foarte bine cu modelele noastre. Asta înseamnă că le oferim servicii de înaltă calitate, ele fac mulți bani în studio și astfel sunt mulțumite. Lucrul ăsta ne reușește atât de bine, încât modelele din studio ne recomandă prietenelor lor, care devin și ele colegele, fără eforturi financiare suplimentare pentru recrutare.

În plus, ne place să lucrăm într-un mediu plăcut, cu persoane care se ghidează după aceleași valori. Ca să ne cunoști mai bine, iată lucrurile în care credem cu tărie:

  • Suntem serioși și cerem tuturor colaboratorilor seriozitate
  • Ne purtăm excelent cu toate modelele, trainerele și personalul nostru administrativ
  • Promovăm feminismul, dreptul fiecăruia de a alege liber ce e mai bine pentru el
  • Ne ajutăm reciproc de fiecare dată când putem să facem asta
  • Suntem corecți din punct de vedere financiar
  • Respectăm integral legislația României
  • Ajutăm modelele să-și realizeze marile visuri prin venituri mai mari din videochat
  • Punem interesele modelelor și ale colegelor pe același plan cu interesul studioului
  • Oferim libertate deplină fiecărui model sau colaborator să aleagă un alt parcurs profesional oricând dorește asta
  • Investim mereu în business, pentru a aduce cât mai multă valoare modelelor noastre

Sună interesant pentru tine această abordare? În caz că da, sună-ne chiar acum și hai să vorbim despre un posibil parteneriat! Suntem convinși că putem face lucruri importante împreună, iar videochatul va fi una dintre cele mai reușite investiții ale tale!