Ce e videochatul, cum se face si cati bani castigi!

Bine ai venit la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iași! Suntem bucuroase să-ți răspundem aici la cele mai frecvente întrebări, curiozități despre noul tău job. Pentru orice alte informații te rugăm să o contactezi pe colega noastră Claudia, la telefon: 0742 286 286. Suntem deschise și primitoare. Uită de orice reținere și hai să stăm de vorbă. O simplă conversație e liberă de orice obligație pentru tine. Hai mai întâi să ne cunoști, să-ți faci o părere obiectivă despre cum e la Lucky Studio. Dacă îți place cum e la noi și simți că videochatul în Iași e potrivit pentru tine, te angajăm cu drag în echipa noastră! Lectură plăcută a întrebărilor și răspunsurilor de mai jos! Fii liberă să faci bani!

1. Ce e videochatul?

E un job în care tu socializezi online, prin intermediul unui calculator și al unei camere video, cu oameni din toată lumea. Poți alege ca această socializare să implice nuditatea sau nu. Adică poți opta pentru videochat adult și videochat non-adult. Totul se întâmplă virtual. Adică tu lucrezi doar din studio, în vreme ce admiratorii tăi intră în legătură cu tine pe niște site-uri de videochat. Asta înseamnă că nu te întâlnești niciodată în realitate, nu ai contact fizic cu acei oameni. De fapt, acest lucru este strict interzis atât de către site-urile de videochat pe care lucrezi, cât și de studio. În schimbul acestei socializări de pe net, primești bani de care te bucuri cum vrei tu.

2. Ce comisioane îmi dați la Lucky Studio?

Lucky Studio îți garantează cele mai mari comisioane din videochat în Iași și din România. Pentru un program de lucru obișnuit, cu 8 ore lucrate, 5 zile pe săptămână, primești comisioane în funcție de încasările tale: 52,5%, 55%, 60%, 62%, 66%, 68%, 69% și 70%. La orice comparație cu procentele altor studiouri de videochat din Iași, poți vedea că asta e o ofertă net superioară pentru tine. Ca model nou, pentru primele tale 2 luni de videochat în Iași la Lucky Studio, primești 80% comision cu plata banilor la zi.

3. Câți bani a câștigat cel mai mult un model la voi?

Un model Lucky Studio a câștigat 28.000 $, banii ei, într-o lună de videochat în Iași. Modelul nostru a realizat acest record pe LiveJasmin.

4. Pe ce site-uri voi lucra?

Lucky Studio este un studio Certificat LiveJasmin. Asta înseamnă că îți oferim condiții speciale de lucru pe cel mai bun site de videochat de lume. Totodată, la Lucky Studio, poți lucra prin tehnica multi-site. Asta înseamnă că ai ocazia să faci bani pe mai multe site-uri de videochat în același timp. Lucky Studio colaborează cu 13 site-uri de videochat, premium și freemium. Printre cele mai importante sunt: LiveJasmin, Flirt4Free, AdultWork, XLove, Streamate, ImLive, Chaturbate, Bonga.

5. De când e Lucky Studio în videochat în Iași?

Lucky Studio a fost creat acum peste 10 ani, de o echipă de femei cu experiență în videochat în Iași. În continuare, studioul este 100% feminin.

6. Care e programul meu de lucru?

La Lucky Studio ai un program de lucru super-flexibil. Poți alege să lucrezi pe tura de dimineață sau tura de noapte. Dacă ai nevoie să vii un pic mai târziu sau mai devreme, găsim soluții. Întotdeauna reușim împreună să identificăm variante astfel încât să poți împăca viața personală cu jobul de model de videochat în Iași.

7. Ce fac ca model de videochat la Lucky Studio?

Interacționezi pe net cu membrii site-urilor de videochat. Discuți cu ei, îi asculți, iar dacă vrei, le oferi un show erotic. În afară de asta, comunici cu ei prin mesaje scrise și audio. La fel, faci poze și filme de prezentare pe care le vinzi online. Pentru toate aceste lucruri primești bani la sfârșitul fiecărei perioade de 14 zile.

8. Jobul meu în videochat în Iași va rămâne discret?

Lucky Studio pune discreția pe primul loc. Echipa noastră e 100% feminină, formată din persoane serioase, care îți respectă confidențialitatea. Cu acordul tău, putem bloca accesul către contul tău din țări precum România, Italia sau Spania, pentru a nu putea fi văzută online de cunoscuți. Prin contract, toate angajatele și colaboratoarele Lucky Studio se obligă să păstreze discreția și să protejeze datele tale personale.

9. Cât câștigă un model de videochat în Iași?

Câștigurile unui model de videochat în Iași la Lucky Studio diferă în funcție de câteva elemente. Contează nivelul tău al limbii engleze, experiența și alte lucruri. Un model începător la Lucky Studio câștigă în jurul a 1.000-1.500 dolari, banii săi, pe lună. Pe măsură ce câștigă experiență, ajunge în medie la 2.000-4.000 dolari, banii săi, lunar. Cu ajutorul trainerelor de la Lucky Studio și cu seriozitate, modelele cu experiență ajung în medie la 4.000-6.000 dolari lunar. Iar modelele care sunt foarte concentrate pe munca lor pot depăși 10.000 dolari pe lună banii lor din videochat în Iași.

10. Cum e mai bine să lucrez? În videochat adult sau în videochat non-adult?

Lucky Studio îți oferă posibilitatea să lucrezi și în videochat adult, și în videochat non-adult. Tu alegi care variantă ți se potrivește mai bine. În videochatul non-adult e interzisă nuditatea. Ca model, doar discuți cu membrii și atât. În schimb, în videochatul adult, unde e acceptată nuditatea, câștigi mult mai bine. Lucky Studio îți recomandă videochatul adult pentru că ai încasări net superioare. Dar, în final, alegerea e la tine.

11. Cum mă pot angaja la Lucky Studio?

Lucky Studio are cea mai simplă procedură de angajare din videochat în Iași. Dacă ai 18 ani împliniți, ne suni și stabilim o întâlnire la sediul nostru. Vii, stăm de vorbă, iar dacă vedem că ești serioasă, te angajăm. Imediat facem poze, filme, ca să-ți creăm conturi online. De toate lucrurile astea, plus formele legale de angajare ne ocupăm noi. Trainerele Lucky Studio îți explică bine, cu răbdare, cum funcționează site-urile și începi să faci bani. Asta e tot.

12. Este legal să lucrez în videochat în Iași?

Lucky Studio promovează legalitatea 100% în videochat Iași. Respectăm integral legislația muncii din România și ne achităm în totalitate responsabilitățile fiscale. Tipul de colaborare pe baza căruia colaborăm este cel mai transparent din punctul de vedere al autorităților române. În acest sens, respingem escorta și munca la negru.

13. Primesc servicii gratuite la Lucky Studio?

Lucky Studio îți dă cel mai mare pachet de servicii gratuite din videochat în Iași. Primești machiaj profesionist zilnic gratuit, bani de transport, lecții gratuite de engleză, împrumuturi pentru operații estetice fără dobândă. De asemenea, periodic organizăm cursuri de dezvoltare personală.

14. De ce aș alege Lucky Studio față de alt studio de videochat din Iași?

Lucky Studio este Nr.1 în videochat în Iași prin condițiile premium, unice pe care ți le oferim. Faci bani prin cele mai mari comisioane din industrie, îți dăm bani de transport, make-up și lecții de engleză gratuite, cazare gratuită în Iași. Totodată, te susținem prin cea mai mare echipă de trainere din videochat în Iași. 13 colege lucrează pentru tine ca să faci cât mai rapid progrese și să ajungi la recorduri în încasări. Toate aceste avantaje de care beneficiezi la Lucky Studio ne face prima alegere în videochat în Iași.

15. Nu știu nimic despre videochatul în Iași? La Lucky Studio mă ajută cineva să învăț?

Lucky Studio te ajută prin cea mai puternică echipă de trainere din videochat în Iași. Colegele noastre te învață tot ce trebuie să știi despre jobul tău. Lucrează cu tine cu răbdare și multă pricepere. Îți creează conturi pe site-uri, îți fac recomandări bune, îți organizează programul și te încurajează. În fiecare clipă, 24 din 24 de ore, inclusiv în weekend, poți conta pe trainerele de la Lucky Studio.

16. Vreau să-mi pun silicoane. Mă ajută Lucky Studio?

Sigur că da! Lucky Studio promovează feminitatea și libertatea de alegere. Dacă tu îți dorești să faci o intervenție estetică, te susținem financiar. Când arăți că ești un model serios, suntem dispuse să îți împrumutăm suma necesară pentru ce îmbunătățire fizică vrei să-ți faci. Indiferent dacă e vorba de silicoane, rinoplastie sau buze, îți dăm banii pe loc. Dobânda e zero, iar returnarea banilor o faci în rate mici, pe perioade îndelungate, ca să fie cât mai lejer pentru tine.

17. De ce să am încredere în Lucky Studio?

Suntem un studio 100% feminin și lucrăm de peste 10 ani în videochat în Iași. Toate colegele noastre sunt angajate pe bază de seriozitate, corectitudine. Lucky Studio nu a avut niciodată probleme de imagine, nu am fost implicate în evenimente neplăcute. Avem o atmosferă bună și caldă la studio. Chiar te rugăm să întrebi despre asta alte modele care fac videochat în Iași la Lucky Studio. Ele îți vor confirma că merită să ai deplină încredere în noi.

18. Sunt din afara Iașului. Mă ajută Lucky Studio cu cazarea?

Lucky Studio îți oferă cazare gratuită în primele tale 2 luni de videochat în Iași. Poți sta la unul dintre apartamentele deținute de studio. Acolo e permis doar accesul modelelor, deci nu au voie bărbații să intre. În felul acesta, stai relaxată, fără a fi deranjată de cineva. În tot acest timp, plătești doar utilitățile, nu și chiria. După primele 2 luni, dacă vrei să stai în continuare la cazare, vei plăti o chirie mai mică decât e media pe piața imobiliară din Iași.

19. Știu cam puțin engleza. Mă angajați?

Sigur că te angajăm. Dacă ești ambițioasă și vrei să înveți engleza, ne bucurăm să te ajutăm. Lucky Studio îți oferă lecții gratuite de engleză. Trainerele de la Lucky Studio te ajută să tastezi membrilor în primele săptămâni, când nu prea știi să vorbești în engleză. Treptat, faci progrese și așa ajungi să te descurci tot mai bine. La început, îți recomandăm să lucrezi pe site-urile freemium, unde interacțiunea ta cu membrii se bazează mai mult pe show decât pe dialog. Deci, da, dacă tu chiar vrei să faci bani din videochat în Iași, te angajăm la Lucky Studio și dacă engleza ta mai are nevoie de îmbunătățire.

20. Stau departe de Lucky Studio. Mă ajutați cu transportul?

Lucky Studio îți dă lunar, în funcție de încasările tale, între 250 și 500 lei cash. Desigur, ca să beneficiezi de acești bani, e nevoie să iei în serios jobul. Adică să vii 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână la program. Cu banii pe care ți-i dăm pe transport poți să te deplasezi relaxată de acasă la job și invers, la orice oră.