Galerie foto

Cunoaște din poze Lucky Studio!

Vrei să lucrezi și tu în videochat Iași, dar încă te mai gândești? Ca să te hotărăști mai repede, cel mai bine e să ne cunoști. Să vezi cum e la Lucky Studio, ca să iei o decizie în cunoștință de cauză. De asta te invităm cu drag să vii aici, să ne vizitezi.

Că cel mai bine e să apreciezi direct cum e studioul nostru. Ca să poți însă să îți faci o părere și de pe net, ne face plăcere să-ți arătăm galeriile foto cu locul în care vei lucra.

Camerele sunt foarte frumoase și amenajate cu gust. Folosim culori calde, feminine, care să fie pe placul tău. Intenția noastră e să-ți transmitem energie pozitivă și liniște. De aceea alegem culorile pastel, calme. Firește, tu poți opta pentru camera care ți se potrivește mai bine. Chiar îți recomandăm să iei în considerare lucrul ăsta.

 Contează dacă ești brunetă, blondă sau roșcată, cu tenul mai alb sau mai bronzat. Ca să fie contrastul ok și să arăți cât mai bine online. Pentru că micile detalii fac întotdeauna diferența în privința câștigurilor tale.

Sfatul nostru e să treci prin toate fotografiile de la Lucky Studio. Acolo vezi și cum sunt amenajate zonele de birouri, de relaxare. Suntem sigure că o să-ți placă mult. Aici lucrăm în fiecare zi și e a doua noastră casă.

Suntem nerăbdătoare să ne vizitezi cât mai curând! Avem mereu pregătite pentru tine bomboane și o cafea bună. Deci, dacă îți fac cu ochiul fotografiile Lucky Studio, hai să ne cunoaștem pe bune!

Cel mai simplu e să o suni pe colega noastră Claudia. Cu ea stabilești o vizită atunci când e mai ok pentru tine. Noi ne pliem după programul tău, așa că spune-ne doar în ce zi și la ce oră să te așteptăm. Dacă vrei, putem ruga dinainte chiar și câteva modele cu experiență să găsească 10-15 minute pentru discuții cu tine.

Galeriile foto sunt deci începutul. Mai bine ne vizitezi și obții o experiență completă la Lucky Studio. Apoi stabilești cu Claudia ce cameră ți se potrivește mai bine, te programează la prima ședință foto și dăm drumul la treabă!

Vino la primul tău shooting Foto în videochat!

Suntem sigure că îți plac pozele cu studioul. Ele sunt făcute de colegele noastre, de la Departamentul Foto. Tot ele se ocupă și de imaginea ta, atunci când devii model de videochat Lucky Studio. Lucrăm la asta împreună, chiar din prima zi în care ne treci pragul.

Mai întâi, trainerele noastre te programează la machiaj. Ca să arăți cât mai bine la shooting. Stai fără grijă: la Lucky Studio, serviciul acesta este gratuit. Ca și toate fotografiile pe care ți le facem. Totodată, alegem câteva ținute potrivite pentru a-ți crea un profil cât mai atractiv pe site-uri.

Fii cât mai relaxată la ședințele foto!

Fii cât mai relaxată la ședințele foto!

Echipa Foto Lucky Studio e exclusiv feminină și are multă experiență. Deci poți să vii foarte relaxată. Colegele noastre știu să îți explice ce aveți de făcut împreună. Dacă e nevoie să repetați ceva, o fac cu răbdare, politicos.

Chiar îți dau exemple de pe net, despre cum ce posturi ar fi mai ok să surprindeți.

Tot ele se ocupă de lumini, de decoruri, de absolut orice. E de ajuns ca tu să zâmbești, să fii cât mai senină. Starea asta de bine se transmite întotdeauna în pozele pe care le vor vedea membrii de pe site-uri. Cu cât emani mai multă pozitivitate, cu atât îți vor da și ei mai mulți bani.

Ăsta e doar începutul. Pe parcurs, o să facem și mai multe poze. De fapt, un cont de model de videochat arată ca unul de Instagram. Trebuie să ai acolo cât mai multe poze de calitate, să te lași admirată de membri. Să le împrospătezi cât mai des cu putință. De preferință, o dată la 2 luni.

Chiar îți recomandăm să faci fotografii pe diverse teme. E bine să ai un set îmbrăcată mai elegant. Altul, într-o postură mai jucăușă, mai sport. Poți să fii într-o cameră de hotel, pe un teren de tenis sau într-o cadă cu spumă, la studio. Lasă imaginația să-ți zboare, ca să aprinzi și imaginația membrilor!

Ca model de videochat, o să-ți schimbi destul de des look-ul. O să porți părul mai lung sau mai scurt. Normal sau cu extensii. O să-l vopsești în diferite culori. Poate o să hotărăști cu trainera ta să încercați un stil nou, complet diferit față de cel anterior. Pentru toate astea e bine să faci poze noi, ca să ilustrezi schimbarea de look.

Bineînțeles, ai nevoie de un shooting nou dacă faci o intervenție estetică. În caz că îți pui silicoane sau îți mărești buzele, e necesar să arăți asta membrilor și prin contentul de pe site. Plus că, în cazul sânilor, hainele și lenjeria stau cu totul altfel pe tine și te avantajează mult când te văd și guest-ii.

După cum vezi, e util să vii constant cu un update, cu un refresh la contentul tău. Asta transmite și faptul că îți pasă, că lucrezi la imaginea ta. Algoritmii site-urilor detectează când pui poze noi și te premiază cu trafic. Asta te ajută indirect să câștigi bani.

La un shooting faci mult mai multe poze decât cele finale, care apar în galeriile tale de pe cont. Dar chiar și celelalte poze pot fi utile. Le folosești în mesaje către membri, cu un mic text sexy deasupra, ca un cadou personal. Uite deci în câte feluri te ajută când ții cont de aspectul ăsta!

Schimbă pozele când schimbi look-ul!

Schimbă pozele când schimbi look-ul!

Galeriile Foto te ajută să câștigi bani și în mod direct. Atunci când pui poze frumoase pe cont, ai șansa să le setezi un preț mai mare pentru membri. Dacă lor le plac, pot cumpăra o galerie întreagă pentru, să zicem, 50 de dolari. Apoi vin alți membri și îți pot cumpăra aceeași galerie.

Cu alte cuvinte, poți vinde același conținut media de foarte multe ori. Câștigând bani fără să mai faci vreun efort. Odată ce le-ai realizat și trainera ta ți le-a pus pe cont, devin o sursă constantă de câștiguri. Mai puțin spectaculoasă decât show-urile sau tips-urile, dar orice sumă e bine venită dacă e cu efort ulterior zero.

 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!