Compară Lucky Studio cu alte studiouri de videochat din Iași!

Vrei să vezi care e cu adevărat cel mai bun studio de videochat din Iași? În loc să te iei după tot felul de reclame de pe net, mai bine compară studiourile între ele! Lucky Studio te ajută să o faci într-un mod sistematic, pas cu pas, ca să-ți faci o imagine cât mai clară.

Credem că ăsta e cel mai bun mod de a alege unde să te angajezi în videochat în Iași. Cercetează chiar tu cum stau lucrurile și hotărăște-te în cunoștință de cauză! Sunt deschise pentru astfel de comparații pentru că sunt foarte utile pentru tine.

În același timp, suntem convinse că acesta este cel mai bun mod pentru a-ți câștiga încrederea. În loc de vorbe, de promisiuni exagerate, așa cum folosesc alte studiouri, preferăm să-ți dovedim profesionalismul nostru prin cifre.

Convinge-te chiar tu, analizând ce-ți dăm noi și ce ai putea primi în altă parte. Apoi fă un calcul și dă chiar tu verdictul! Suntem sigure că Lucky Studio va fi și pentru tine marele câștigător. Dar hai să intrăm un pic în detalii!

Vezi unde câștigi cei mai mulți bani

Când vine vorba de bani, sfatul nostru călduros e să iei în calcul realitatea, nu promisiunile. De ce spunem asta? Multe studiouri de videochat din Iași pretind în reclame că îți dau soarele de pe cer. 

Ți se promit sume enorme de bani, dându-ți senzația că tu nu trebuie să faci nimic pentru ei. Doar să te duci acolo și gata, te îmbogățești. Evident că lucrurile astea sunt departe de realitate.

De fapt, nu primești niciodată bonusurile alea. Sau le primești doar parțial și după foarte mult timp. Ca să te convingi că așa stau lucrurile, pur și simplu întreabă alte modele care au lucrat acolo. Fix ăsta este motivul pentru care atât de multe modele renunță și vin la Lucky Studio.

Spre deosebire de ce se întâmplă în alte părți, lucrurile sunt foarte clare la noi. Îți garantăm comisionul-record de 70% timp de 14 săptămâni! În comparație cu comisionul obișnuit, de 50%, de la alte studiouri, e o diferență mare în favoarea ta.

În plus, îți dăm toți banii la zi în cele 10 săptămâni! Alegem să îți facem această ofertă tocmai pentru ca tu să ai garanția că-ți iei integral bonusul de angajare. Chiar și după aceea, Lucky Studio îți dă comisioane în praguri, de până la 70%! 

Nimeni nu mai are în realitate astfel de comisioane excepționale în afară de Lucky Studio. De asta avem și sloganul: „Fii liberă să faci bani!”

Totodată, ca studio Certificat LiveJasmin, ai posibilitatea să lucrezi pe cel mai important site de videochat premium din lume. Acolo vin membri bogați, care îți aduc venituri mari constante. 

Primești trafic garantat și tot felul de extra-promoții tocmai prin faptul că Lucky Studio are un parteneriat privilegiat cu LiveJasmin.

Alege studioul care îți garantează servicii gratuite

Le lângă bani, credem că e bine să te uiți și la serviciile pe care ți le oferă studiourile de videochat din Iași. La Lucky Studio, probabil că deținem recordul național în materie de servicii gratuite pe care ți le garantăm. 

La noi beneficiezi de machiaj profesionist gratuit, asigurată de o echipă de 6 colege profesioniste. Lucrul ăsta e mult diferit de alte studiouri care pretind și ele că dau machiaj. De fapt te machiază singura traineră pe care o au acolo.

La fel e cu serviciile foto-video gratuite. Aici ai o echipă de 3 colege profesioniste la dispoziția ta. În alte părți, te pozează tot singurul trainer sau chiar managerul studioului. Iar în unele cazuri, te taxează pentru aceste servicii, scăzându-ți banii din bonusul de angajare promis.

Lucky Studio îți mai garantează cursuri de limbă engleză și cursuri de dezvoltare personală. În alte părți nici nu s-a auzit de așa ceva. De asta modelele care vin să lucreze la noi sunt uimite de avantajele pe care le oferim.

La fel e și în cazul împrumuturilor cu dobândă zero pentru intervenții estetice sau pentru cumpărarea unui apartament. La alte studiouri nici nu se discută de așa ceva, sau doar pretind că au și ei beneficiile astea. 

În realitate, condițiile pe care ți le cer sunt atât de dificil de atins, că nu poți să accesezi niciodată astfel de împrumuturi.

Angajează-te doar acolo unde ești respectată

Desigur, întotdeauna contează câți bani faci și ce beneficii primești în plus. Dar la fel de important e să fii respectată, protejată. La Lucky Studio, dăm o mare atenție acestui lucru. Pentru a crea un mediu ideal în care să te simți confortabil, să muncești în liniște, cu plăcere.

Lucky Studio are o echipă 100% feminină. Numai departamentul de training are 14 colege, mereu la dispoziția ta. Colegele noastre sunt doamne și domnișoare serioase, cu multă experiență în domeniu. 

Și noi ne dorim o atmosferă bună la job, în care toată lumea să fie mulțumită. Acesta este un alt motiv pentru care suntem atât de apreciate în videochat în Iași.

Dacă întrebi însă de experiența modelelor la alte studiouri, s-ar putea să auzi povești neplăcute. Cu muncă la negru, bani neplătiți la timp sau deloc, tot felul de experiențe aiurea. 

Îți dorim să nu treci și tu prin așa ceva, de asta e bine să alegi un studio care te apreciază așa cum se cuvine.

În concluzie, te invităm din nou să analizezi și să alegi cu atenție. Credem cu tărie că oferta Lucky Studio este cea mai bună și că ne vei deveni colegă. Noi suntem pregătite să te primim cu drag în echipa noastră, să îți construim succesul împreună.

Te așteptăm cu drag și pe tine în echipa Lucky Studio!

lucky studio iasi logo optim