Galerie video apariții TV

Aparițiile TV sunt un lucru natural pentru noi. Mereu ne-a plăcut să discutăm deschis cu presa centrală despre videochatul din Iași și succesul modelelor noastre. Dintotdeauna există un interes constant al mass media pentru reușita noastră.

Lucky Studio e primul studio de videochat din țară care a apărut la ProTV, într-o perioadă în care industria noastră abia se făcea cunoscută. De asta a fost atât de important să vorbim despre câștigurile pe care modelele le pot avea aici, despre serviciile gratuite și condițiile excepționale pe care le garantă.

Această apariție a încurajat și alte studiouri mari să apară public și să arate că videochatul e un job absolut normal. Multe tinere din România au trecut astfel peste rețineri, peste prejudecățile celor din jur și s-au angajat ca modele. Iar acum se bucură de un succes extraordinar pe plan financiar și personal.

După ProTV, au venit aparițiile Lucky Studio la Prima TV, România TV sau Național TV. Televiziunile naționale sunt în continuare interesate să vadă cum evoluează acest domeniu. Mai ales că multă lume este fascinată de reușitele modelelor de top din industrie.

Ne dorim să arătăm în toate aceste apariții că videochatul premium înseamnă transparență, legalitate, respect față de feminitate. Totodată, sunt și pentru tine oportunități de a vedea cum arată studioul și cât de mult ne pasă de modelele noastre.

Dacă observi că în reportaje nu apar chipurile colegelor noastre, să știi că asta nu e o întâmplare. Am cerut în mod expres echipelor de filmare să evite acest lucru pentru că discreția e esențială pentru noi. Ținem mult la confidențialitate și fii sigură că, atunci când vom mai primi vizitele unor televiziuni, tu vei fi protejată 100%.

Până atunci, te invităm să vezi cu ochii tăi studioul și să ne spui ce crezi despre noi. Suntem sigure că îți va plăcea de minune la noi!