Lucky Studio model videochat

Ce faci dacă un membru te cere de soție?

Lucky Studio
Lucky Studio

Știu, o să râzi, dar se mai întâmplă. De fapt, cred că 90% dintre toate modelele de videochat de la Lucky Studio au primit măcar o dată o cerere de genul ăsta. Nici nu contează dacă ești deja căsătorită sau nu. Cert e că devine o situație destul de complicată, dacă cererea nu e făcută în glumă.

Zic asta pentru că mulți membri spun lucruri de genul ăsta așa, în treacăt. Ca să se amuze, să încerce să-ți capteze atenție, îți zic că arăți atât de bine sau ești atât de cool ca persoană că s-ar căsători cu tine. La chestiile de genul ăsta, râzi și tu, le întorci gluma. Ceva de genul că da, și tu vrei, dar Joi, nu azi, că trebuie să te duci mai întâi la coafor. De obicei, așa ceva se termină cu râsete și toată lumea e cu zâmbetul pe buze.

Lucky Studio Iasi
wedding

Sunt însă și situații serioase, când un membru trece la partea de sentimente. I-a plăcut de tine, s-a simțit bine la un show anterior, poate e singur și are nevoie de cineva. Sau trece printr-un divorț și e confuz sentimental. Așa că i se pune pata pe tine, cum se spune, și vrea mai mult. Nu doar un show sau conversații, ci să faceți acte.

Ignoră-i promisiunile

De obicei asta vine la pachet cu tot felul de promisiuni. Îți spune că e bogat, că nu are obligații, că o să se poarte minunat cu tine, că o să te ducă să vezi lumea și altele din astea. Normal, în starea în care este, el poate să spună orice. 

Depinde de tine cum abordezi situația, ca să calmezi lucrurile. Și aici merită să ai în vedere 2 lucruri: odată să nu păcălești pe față omul, cu promisiuni ferme din partea ta, și apoi să nu pierzi totuși membrul. Că, până la urmă, nu e vina ta că el s-a apucat cu iubitul, cu cerutul în căsătorie.

Așadar, nu promite nimic clar. Ăsta e sfatul cel mai important. Nu-i spune că da, în Septembrie, anul viitor, faceți nunta. Că nu e ok din niciun punct de vedere. Omul o va lua în serios, poate va face niște cheltuieli, va lua niște decizii importante în plan personal, cu implicații majore pentru el. 

Iar când vede că îl păcălești și că nu se întâmplă ce ai promis, poate să facă lucruri aiurea. Să-și facă lui rău sau să-ți facă ție. Cum ar fi să te raporteze la site, că l-ai mințit ca să-i iei banii. Chestia asta ar putea intra și sub incidența poliției, dacă el ține neapărat să se răzbune.

Ține-l aproape de tine

Deci mai degrabă îi spui că te gândești la propunere. Că nu ești sigură, dar el e un bărbat interesant și lasă că o să mai vedeți voi. Dar, până atunci, îl inviți să cheltuiască pe site pentru show-uri, poze cu tine etc. În felul ăsta, ești acoperită din toate părțile: nici nu te legi de eo promisiune care să-ți creezi complicații, nici nu-l îndepărtezi. 

El va sta un timp aproape de tine, sperând că o să te convingă să fii nevasta lui. Iar cel mai bun lucru prin care să te convingă sunt, desigur, banii. Singura problemă care poate să apară în situația asta e gelozia. Dacă te vede că discuți cu alți membri pe site, s-ar putea să o ia razna, că-l înșeli. Încearcă să-i pui limite în sensul ăsta chiar de la primele semne de gelozie. 

Lucky Studio videochat Iasi
weeding 2

Totodată, încearcă să-ți faci programul în așa fel încât măcar jumătate din zi să poți vorbi și cu alți membri, când el e ocupat cu jobul sau alte treburi. Asta e important pentru că-ți dă și ocazia să-ți faci alți admiratori, să generezi trafic pe contul tău și să nu te bazezi doar pe ce câștigi cu el. Că sigur va pleca la un moment dat și tu o să trebuiască să faci bani cu alți membri.

Acum cred că ți-e mai clar cum procedezi când dai de un membru din ăsta. Îi pui niște limite, nu-i promiți nimic, dar totuși îl ții pe jar. Că până la urmă e răspunderea lui că te vrea și s-a aprins prea tare. În final, un ultim sfat, cel mai important poate: fă bani de pe urma lui, dar ai grijă să nu te îndrăgostești niciodată!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *