Lucky Studio perfume

Multe modele se dau cu parfum când sunt online. Știi de ce?

Lucky Studio
Lucky Studio

Poate ți se pare surprinzător, dar multe modele de la Lucky Studio se parfumează atunci când intră la program. Evident, camera video nu transmite mirosul acela frumos către membri. Și totuși, ele se dau cu parfum. Lucrul ăsta are însă un sens. 

Ți-l explic chiar acum, să vezi că ține de mind-set-ul succesului!

Oricui dintre noi îi place să se dea cu parfum. Și fiecare are câte un brand sau o anumită sticluță preferată. Firește, cel mai des, ne parfumăm când ieșim în oraș. Că poate ne întâlnim cu cineva și vrem să facem o impresie bună. 

Te simți mai bine în pielea ta

Dar ai simțit vreodată nevoia să te dai pur și simplu în casă? Sau când mergi undeva și, deși știi că n-o să te întâlnești cu nimeni cunoscut sau interesant, tot îți plac să miroși bine.

Asta înseamnă că îți place pur și simplu să te simți bine. Tu cu tine însuți. Savurezi o stare de bine, aerul acela înmiresmat, minunat care te înconjoară. Nici nu e nevoie de cineva care să te felicite pentru asta. Pur și simplu îți dă o stare de bine. Pentru că te plasează într-o lume a frumuseții, a eleganței. 

Lucky Studio Iasi model
Parfum Videochat

Așa e și cu colegele noastre care se parfumează la program. Membrii nu știu, dar e de ajuns să știe ele ce bine miros. Te invit să experimentezi și tu lucrul ăsta. Să vezi ce încredere îți dă. Te simți o femeie mai puternică, mai seducătoare. 

Savurezi fiecare moment în care ești în cameră. Și ajungi la mood-ul potrivit pentru a face teasing sau show-uri de calitate. Lucru care e imediat observat de membrii tăi. Unii chiar te vor întreba cu ce te-ai dat pe piele. Și toți te vor recompensa cu mai mulți bani. Așa cum îți dorești și tu, fără îndoială.

La Lucky Studio, sunt preferate parfumurile de lux

Ești model de videochat și faci o mulțime de bani. Deci îți permiți ce parfum vrei tu. Fie că-l iei din Iași, de la Sephora, Douglas sau de pe net. Sfatul meu e să eviți brandurile mai puțin cunoscute. Poate sunt mai ieftine, dar nu merită. Nici nu miros atât de bine, plus că trec foarte ușor, nu se mai simt deloc după 30 de minute.

La Lucky Studio, modelele noastre preferă brandurile de lux. Adică Chanel, Dior, Armani sau Bvlgari. Mai nou, fetele de la noi se dau în vânt după Saint Laurent și Valentino. Dau 100, 100 și ceva de euro pe un parfum bun, dar merită! Chiar merită să facă investiția asta. Fiindcă e investiție, nu e cheltuială. 

Așa poți să faci și tu. În loc să-ți iei 2-3 sticluțe de la branduri oarecare, cumperi un singur parfum de calitate. Și-l savurezi în fiecare zi. Te dai cu el la începutul turei, apoi pe la mijlocul programului. Numai un pic, să îți fie plăcut cu tine însăți. Și să ai și o atmosferă plăcută în cameră.

În plus, deși membrii nu simt cu ce te dai, mirosul frumos e perceput de trainere și de celelalte modele. Întotdeauna e plăcut să primești complimentele lor, deci uite încă un motiv să miroși frumos la studio!  Așadar, spor la shopping și abia așteptăm să ne spui ce preferințe ai!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *