independence-day-concept-with-jumping-girls

Despre energia feminina

Lucky Studio
Lucky Studio

Feminitatea, mai mult decat un atribut, aceasta reprezinta un mod de viata care implica tot ceea ce ar putea  insemna frumusete, iubire, pasiune, naturalete, creativitate, armonie, intuitie, tandrete, eleganta, sensibilitate, senzualitate, etc.

Feminitatea reprezinta un cuantum al atitudinii, graţiei, stilului, șarmului si inteligenţei, fiecare femeie avand in interiorul ei o feminitate de gasit.

Care sunt elementele bazei feminitatii?

Emotiile – Femeile au o abilitate naturala de a construi relatii; acestea folosesc emotiile pentru a se conecta cu cei din jur si pentru a crea legaturi autentice. Abilitatea de a exprima vulnerabilitatea, compasiunea si bunatatea este cel mai mare atu al lor la nivel emotional.

Inocenta–starea jucausa si bucuria afisata la primirea unor  cadouri simbolice sau “micilor cadouri ale vietii” sunt elemente ce pot “topi” pana si inima celui mai dur barbat.

Intuitia –un mix al cunoasterii si experientei, aceasta este o abilitate a femeilor posedata in mod natural si care, conform statisticilor, depaseste ratiunea specific masculina.

Dragostea –  capacitatea femeilor de a iubi neconditionat, dragostea pura si simpla pentru tot ceea ce le inconjoara reprezinta “acel ceva” care le face sa devina niste fiinte adorabile si demne de iubire neconditionata in ochii barbatilor.

Energia –  sursa a puterii si pasiune, energia feminina nu necesita confirmari din partea barbatilor. Ea confera acea sclipire femeii ,fiind  gata sa sara in ajutor in zilele mai putin insorite.

Comunicarea– Limbajul și manierele tale pot reflecta feminitatea ta. Fii conștientă de tonul vocii tale și de felul în care te exprimi în conversații.

Autenticitatea– nu uita ca feminitatea ta este unica si frumoasa in felul ei. Reflecta asupra ceea ce inseamna pentru tine sa fii feminina, inspira-te , fii intr- o continua dezvoltare, insa nu uita sa nu dai uitarii amprenta personalitatii tale.

Misterul – pentru multi dintre barbati femeile pot fi considerate drept “fiinte de neinteles”, tocmai acest mister dincolo de aparentele acestora  fiind cele care trezesc curiozitatea si dorinta barbatului.

Feminitatea, pe scara larga ,  e colecția tuturor poveștilor unice – a  celor pe care nu le-a mai trăit nimeni altcineva, dar și a celor pe care le-au trăit toate femeile de-a lungul timpului.

Si, in semn de incheiere pentru voi: „Acelea dintre noi care-și îmbrățișează feminitatea îi cunosc puterea.“ (Betsy Cornwell). Tu esti gata sa iti cunosti propria putere?

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *