Fetishurile-monstrul ascuns din dormitor. Mit sau realitate

Fetishurile- “monstrul” ascuns din dormitor. Mit sau realitate?

Lucky Studio
Lucky Studio

La auzirea cuvantului “fantezie” mintea iti poate zbura la blonde cu forme apetisante, jocuri de rol in dormitor, sau , chiar mai  mult- doritele partide in 3.

 Insa, ce se intampla oare, la auzul cuvantului “fetish”? In multe dintre cazuri, acesta poate avea o conotatie negativa, majoritatea persoanelor devenind reticente la auzul acestui cuvant.

Sa vedem, ce este , de fapt, fetishul?  Conform dictionarului Oxford acesta este “un tip de comportament sexual, în care obiectul afecțiunii îl constituie un lucru  sau o parte a corpului cuiva, alta decat organele sexuale”. Mai pe scurt, nu este altceva decat o fantezie. Parca nu mai e un asa mare bau- bau, nu -i asa?

Ei bine, acestea sunt perfect normale si , contrar asteptarilor, mult mai comune. Desigur, pentru ca nici acest domeniu nu este lipsit de micile placeri sexuale,  ne am gandit sa aducem in atentia voastra trei dintre cele mai comune fetishuri:

1.     Footfetish- ul– manifestat prin atractia puternica a unei persoane  fata de picioarele altei persoane.  Nu, nu este un fragment sustras din scrierile SF , picioarele pot deveni vedeta ascunsa in dormitor. Degetele pedichiurate si  tălpile netede ale picioarelor  unei femei sunt pentru multi un declansator a mai mult decat…un simplu zambet.

2.     Heels fetish- ul :a acest fetish se poate manifesta ca o dorinta puternica de a purta tocuri, observa alte persoane purtandu-le, sau chiar auzi sunetul produs de acestea in momentul mersului. Si, ca un bonus, tocurile nu reprezinta doar un motiv de stimulare sexuala pentru unii, acestea fiind, in general, un simbol al femeilor puternice si dominante.

3.     Roleplay– activitate ce consta in asumarea diferitelor roluri/ personaje intr-un scenariu imaginar din cadrul sexului. Dupa cum ne spune si definitia, acesta implica si putina imaginatie ,  lista de scenarii avand o gama larga de posibilitati: de la studenta care isi seduce profesorul pentru o marire a  notei, pana la flirtul  “inocent” cu vecinul de langa , sau secretara care doreste sa si manifeste latura dominanta fata de insasi seful ei. Sau, poate doresti sa faci cunostinta cu  “unealta magica” a lui Thor? Suna fun, nu- i asa?!

Si tu, ai avut ocazia de a interactiona cu  unul dintre aceste fetish uri pana acum? In cazul in care nu, ne-ar face placere sa avem sansa de a te ajuta sa ai o mai buna intelegere in privinta acestora, poate chiar sa devina  sansa ta de a fi atat “the best” in topul site-urilor premium, cat si “the best of the bests” in ochii partenerului tau. 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *