Top 5 lucruri pe care sa le iei in considerare cand vrei sa te angajezi

Top 5 lucruri pe care sa le iei in considerare cand vrei sa te angajezi in videochat

Lucky Studio
Lucky Studio

Daca ai terminat facultatea si vrei sa-ti iei un job de vara sau poate un job pe termen mai lung trebuie sa iei anumite aspecte in calcul precum:  locatia, beneficiile salariale, concediul de odihna, ambientul etc . Noi ti-am facut o lista de cinci lucruri care te vor ajuta sa te organizezi mai bine.

image
Top 5 lucruri pe care sa le iei in considerare cand vrei sa te angajezi in videochat 2

1. Locatia

Cat de departe se afla locul de munca față de  actuala ta locuință . Nimeni nuu vrea un job la kilometri distanta sau la 13 statii de autobuz distanta.  Este timp si efort cheltuit si este posibil sa traiesti ceva frustrări pe termen lung  si întârzieri din cauza traficului . La LuckyStudio iti oferim împrumut sa te muți într-un nou apartament cat mai aproape de studio  sau iti oferim cazare gratis daca ești din afara orașului .

2.Descrierea jobului si responsabilitățile acestuia 

Cand iti cauti un loc de munca , te pregatesti sa-ti oferi timpul si abilitățile in schimbul unei sume de bani . Asa ca investeste timp in a cauta si a intelege daca esti persoana pe care angajatorul o căuta . Uita-te atent la anunturile de pe site-urile unde ai gasit anuntul si vezi ce abilități posezi care pot fi de valoare . Daca nu ai ceea ce se cauta , poate trebuie sa mai studiezi acel domeniu , sa capeti experienta pe un alt post sau sa mai faci un curs . La Lucky Studio te angajam cu zero experiență in domeniu  si iti oferim sprijin si training intensiv pe tot parcursul colaborarii.

3.Istoricul companiei si valorile ei

Cauta date despre cand acea firma și-a început activitatea , cati angajati are si reputația ei pe piața  muncii . Lucky Studio este unul dintre cele mai serioase studiouri  de videochat  si cu o reputație foarte buna in domeniu , fiind prezenți cu o activitate de peste 12 ani . Valorile noastre sunt corectitudinea , transparenta , respectul si discreția.

4.Salariul si orele de program 

La primul job , unde nu ai experienta vei castiga salariul minim pe economie . Daca lucrezi in constructii sau in IT , salariu de baza va fi un pic mai mare . Programul de lucru va unul normal de obicei , dar daca vrei sa impresionezi si sa te integrezi mai repede ,  va trebui sa faci ceva in plus fata de colegii tai .  La Lucky Studio ai de ales ce program vrei sa ai . Avem 3 ture de lucru din care poți alege , ca sa nu trebuiască niciodată sa faci compromisuri intre viața personală si job. . Vei lucra 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana , la fel ca oricare loc de munca cu norma intreaga . 

Poti opta si de asemenea pentru programul part time de 6 h ore pe zi 5 zile pe saptamana.

5.Beneficii 

Uneori ai norocul si angajatorul iti va aprecia munca punand pe masa si câteva bonuri de masa , atașate salariului tau lunar.  La Lucky Studio te așteaptă o gramada de beneficii , procente de pana la 70 % din incasari pentru modelele noi  si un sistem de bonusare competitiv fata de alte studiouri . Concursuri cu premii in bani , vacante si city break-uri .

Vino si tu la interviul care îți poate schimba viața ! Suna-ne chiar acum . sau lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi . 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *