having-crazy-day-with-friend (1)

Modelele de la Lucky Studio se pregatesc de zori pentru sedintele foto de Craciun 

Lucky Studio
Lucky Studio

Iubim Craciunul..iar  cand spunem Craciun, ne gandim la timpul alaturi de cei dragi si la momentele frumoase, ne gandim sa fim mai buni cu noi insele dar si cu cei din jurul nostru, ne gandim la a darui, magie, cadourile mult asteptate si la linistea noastra interioara. 

Tind sa cred ca nu suntem singurele care impodobim bradul cu o luna inainte. Stiti prea bine cum este febra Craciunul la noi. Sa avem cat mai multe decoratiuni, sa fie totul pus la punct, cadourile pregatite , sa mergem la shopping si sa nu cumva sa omitem ceva. Chiar si atunci cand totul este pus in ordine, parca mai lipseste ceva. 

Cam asa se intampla si cu modelele de la Lucky Studio  care incep din timp pregatirile minutiose pentru sedinte foto ce le realizeaza pentru Craciun. Poate va intrebati ce anume presupune o sedinta foto profesionala sau  ce fel de pregatiri sunt necesare. Ei bine, mereu trebuie luate in calcul anumite aspect precum: 

  1. Decorul- este un aspect foarte important atunci cand ne dorim sa imortalizam cele mai frumoase cadre. Lucky Studio se ocupa din timp de acest aspect si de asemenea are in vedere ca decorul sa fie inedit de la an la an. Modelele din cadrul studioului vin de asemenea cu idei fabuloase, care sunt luate in considerare.
  2. Makeup-ul pentru modele- Ne gandim la  tine si la imaginea pe care o prezinti in fata fanilor tai, de aceea iti punem la dispozitie o echipa fantastica de makeup artiste care vor avea grija in permanenta de modul cum te afisezi pentru sedintele foto.  
  3. Investia in tinute de calitate- Mereu cautam o reinventare. Clasicele tinute de Craciun nu mai sunt atat de atragatoare de aceea cautam in permanenta idei noi de tinute pentru a captiva ochiul privitorului.  
  4. Accesoriile- Aduc plus valoare la sedintele foto. O tinuta trebuie mereu accesorizata asa cum trebuie, nici prea mult, dar nici prea putin. Atentia la micile detaliile face mereu diferenta.  

Implicare este cuvantul cheie atunci cand vorbim despre o sedinta foto profesionala realizata de catre cele mai bune fotografe, iar modelele de la Lucky Studio iubesc sa faca asta. Daca iti doresti ca acel lucru sa iasa bine si calitativ, atunci trebuie o planificare minutioasa, iar noi reusim de fiecare data sa ducem lucrurile la bun sfarsit. 

Daca si tu iti doresti sa ai parte de cele mai umitoare sedinte foto in cadrul studioului Lucky Studio, atunci te asteptam cu drag sa ne cunoastem sis a iti spunem cum anume putem face asta. 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *