Lucky Studio videochat Iași 3

Ce faci când cineva zice ceva aiurea despre videochat? Zâmbești și mergi mai departe!

Lucky Studio
Lucky Studio

Domeniul nostru e mult mai bine văzut decât acum câțiva ani. Lumea a mai evoluat, s-a mai civilizat. Oamenii s-au deschis la minte treptat și mulți înțeleg că e ceva normal ca cineva să aleagă jobul de model.

Există însă și alții care au rămas pe stilul vechi. Când aud despre ce facem noi, încep să comenteze. Spun tot felul de lucruri aiurea, fără să aibă habar despre ce vorbesc. Probabil te-ai nimerit și tu la un party sau un grup de cunoscuți când cineva a deschis gura în sensul ăsta.

Sigur că situațiile astea nu îți fac plăcere. Ai chiar tendința să o iei personal. Și totuși, de ce să faci asta? Ce ai rezolva? Cel mai bine este să te desprinzi de discuția aia și să-ți vezi de treaba ta. În fond, e greu de crezut că o să-i schimbi în 30 minute părerile cuiva așa de îngust în gândire.

Uită de oamenii frustrați

Cel mai bun mod să nu te lași afectată de situațiile astea este să pleci. N-are rost să te contrezi cu respectivul individ. În primul rând, poate și-ar da seama că ești model și tu n-ai chef de lucrul ăsta. Că s-ar agita și mai tare cu ideile lui.

În al doilea rând, ai lucruri mult mai bune de făcut: să cauți seninătate, energii pozitive, oameni prietenoși. N-ai nevoie de complexați care răbufnesc de ciudă că modelele fac o mulțime de bani și ei nu.

Apoi, oricum n-ar înțelege argumentele tale. Personajele astea stau baricadate în concepțiile lor înguste și o țin pe-a lor. Ai nevoie de așa ceva? Sigur că nu. E mult mai avantajos să te gândești la avantajele tale reale: independența financiară, relaxarea și respectul pe care le primești la studio.

Uită de disputele d genul ăsta și treci lejer mai departe. Ai o mulțime de lucruri bune pe care să le faci în viață. Timpul ăla îl poți petrece la salon, să ai grijă de tine, sau cu alți oameni, care sunt mai inteligenți.

Cheltuiește-ți banii așa cum știi tu

O să vezi că personajele frustrate emit și păreri despre ce ar trebui sau n-ar trebui să facă modelele cu banii. Iarăși, lasă-i în treaba lor. Tu știi cel mai bine cât câștigă un model și pe ce-ți place să cheltuiești. Nu e nevoie să știe ele că și tu faci mii de dolari pe lună și faci shopping în fiecare săptămână.

Cea mai mare satisfacție o s-o ai când o să-ți iei ultimul model de iPhone sau cine știe ce bijuterie cu diamante. O să ai o mulțumire specială când o să dai de viața bună pe care n-o știu sau n-o înțeleg alții.

Lasă invidia altora în urmă și mergi mai departe. Știi bine că la studio te susținem total ca să-ți fie bine. Aici nu te judecă nimeni, ci doar te încurajează, te ajută. La urma urmei, asta e tot ce contează. Dacă tu ești mulțumită, noi suntem fericite.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *