Lucky-studio-full-time-bani-min

Care modele fac cei mai mulți bani în videochat la Lucky Studio?

Lucky Studio
Lucky Studio

Sigur te întrebi care sunt modelele de videochat care fac cei mai mulți bani și de ce. La noi vin săptămânal să se angajeze fete de la alte studiouri de videochat din Iași. Așa că știm destul de bine cam cât se câștigă în altă parte și cât se câștigă la Heylux. Deci putem spune cu destulă siguranță că aici se câștigă cel mai bine.

Lucky Studio videochat Iași 8
Care modele fac cei mai mulți bani în videochat la Lucky Studio? 2

De fapt, chestia asta e destul de clară de câțiva ani deja. La cum arată studioul sau ce training, condiții oferim, e și normal. Poate sună cam arogant, dar chiar așa e. Modelele noastre pleacă zilnic acasă cu portofelul plin, deci e clar că le merge foarte bine la Lucky Studio.

Bun, dar sigur te interesează cum fac banii ăștia. Adică ce ți-ar trebui și ție ca să câștigi câteva mii de euro pe lună, lună de lună. Și acum, începi să îți imaginezi: poate că cele mai de succes sunt cele mai înalte, sau poate cele cu sânii mari. Sigur blondele, sau cele slabe…

Însă răspunsul o să te uimească. Sigur că ajută să fii frumoasă, slabă și cu sânii mari. Lucrurile astea contează, dar nu atât de mult pe cât ți-ai închipui. Mai important ca orice e să ai destule ore online. Fetele care stau 9, 10 ore online pe zi la job câștigă cu 50, 60 sau chiar 100% mai mulți bani decât colegele lor de la Lucky Studio care preferă să vină 8 ore.

Explicația e foarte simplă: pentru că se loghează în mod regulat pe site-uri, membrii de acolo știu sigur când le pot găsi online. Așa își fac fani stabili, care le dau și tips-uri mai mari. Plus că le ies mai mulți bani pentru că pur și simplu că stau mai mult online zilnic și le văd mai mulți membri.

Deci e bine să fii atentă la siluetă, să te îngrijești și să te îmbraci frumos. La fel, e bine să asculți de sfaturile colegelor noastre de la training. Dar cel mai bun sfat pe care ți-l putem da e să alegi un program de lucru full-time în videochat la Lucky Studio. Doar prin faptul că îți dai interesul să faci bani, banii chiar vin la tine.

Avem o mulțime de fete care nu sunt de 1,80 și nici niște frumuseți extraordinare. Dar fac progrese să învețe cât mai bine limba engleză, pun în practică toate sfaturile primite și lucrează 8 ore pe zi. Ele sunt campioanele noastre la câștiguri. Și dacă pot ele, sigur, absolut sigur poți și tu!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *