Lucky Studio videochat Iași 78

Lucky Studio îți recomandă 5 feluri în care să ai grijă de silueta ta

Lucky Studio
Lucky Studio

Frumos subiectul ăsta- silueta, așa e? Sigur te interesează și pe tine. Pe toate ne interesează, că suntem femei și ne palce să avem grijă de noi. Mai întâi, să vedem de ce e important să ai grijă de silueta ta când ești model de videochat în Iași. E cumva destul de simplu: e important pentru că vinzi o imagine, o experiență. Membrii de pe site-uri îți dau bani pentru că le oferi o prezență, o interacțiune plăcută.

Lucky Studio videochat Iasi 102
Lucky Studio îți recomandă 5 feluri în care să ai grijă de silueta ta 2

Da, există și membri care caută segmentul BBW (Big Beautiful Woman). Dar asta e o nișă. În marea lor majoritate, bărbații apreciază femeile cu siluetă, cu un fizic atletic. Că ne place sau nu, pur și simplu așa este. Iată câteva moduri în care să ai grijă de silueta ta:

Mănâncă lucruri bune. Ai văzut vreodată pe cineva să pună kilograme de la prea multă salată? Firește, nu spunem să mănânci doar salată. Dar evită cu orice preț zahărul, grăsimile și produsele de patiserie. Dacă reușești asta, jumătate din treabă e făcută. Dacă mai ești atentă la cantități și la orele la care mănânci, atunci deja e mult mai bine.

Fii cât mai relaxată. Stresul îngrașă. Pe lângă faptul că îți afectează starea de spirit. Deci încearcă să elimini pe cât posibil neliniștile din viața ta. Pentru asta, poți să încerci yoga, să faci exerciții de respirație, tip mindfulness. Încearcă să dormi bine, să te vezi cu prietenii în timpul liber, să râzi cât mai mult. Atunci când faci toate astea, și partea cu silueta e mult mai ok.

Stabilește-ți obiective progresive. E foarte ok dacă-ți propui să slăbești. E recomandabil însă s-o faci progresiv. Dacă adopți diete severe, îți forțezi organismul și îl dereglezi. Mai bine stabilești niște obiective apropiate unul de celălalt. De exemplu, să dai jos un kilogram la două săptămâni. Apoi iarăși un kilogram până la sfârșitul lunii. Sunt lucruri rezonabile, pe care știi că le poți face fără să pui o mare presiune fizică sau emoțională pe tine.

Fii blândă cu tine. Chiar dacă merge mai greu, fii liniștită. Oricine mai calcă strâmb cu o prăjitură sau un pahar de vin seara. Important e ca pe termen lung să-ți faci un stil de viață sănătos, care să fie ușor de urmat.

Discută cu prietenele tale despre asta. Slăbitul poate fi uneori dificil. Acceptă asta. Multe modele de la Lucky Studio ar vrea să dea jos un kilogram, două sau mai multe. Uneori reușesc ușor, alteori le ia timp și sunt frustrate de chestia asta. Încearcă apoi alte metode și fac progrese. Discută cu ele despre asta! O atitudine pozitivă ajută întotdeauna.

Ca sfat general: hai să zâmbim mai mult! Mereu sunt soluții și o să ai silueta pe care o dorești. Oricum, la Lucky Studio nu ai nicio presiune legată de lucrul ăsta. Noi te susținem așa cum ești. Iar dacă ai nevoie de sfaturile noastre, suntem 24 din 24 de ore alături de tine.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *