De ce e Lucky Studio apreciat în videochat Iași Pentru că ne pasă de tine

De ce e Lucky Studio apreciat? Pentru că ne pasă de tine!

Lucky Studio
Lucky Studio

Lucky Studio e de peste 10 ani în videochat Iași. Suntem cea mai mare companie din domeniu în Moldova. Zeci de fete vin lunar să se angajeze la aici. Ar putea să lucreze oriunde. Și totuși aleg să lucreze în videochat Iași la Lucky Studio. De ce crezi că e așa? Îți spunem noi: pentru că știu ce ne face diferite de alte studiouri. Celelalte modele care lucrează sau au lucrat în videochat Iași la noi ne recomandă. Spun prietenelor că e bine aici, că se simt bine. Că suntem serioase, ne facem treaba bine. Și, mai ales, ne pasă de modele!

Întreabă pe cine vrei de la alte studiouri de videochat din Iași cum se face trainingul acolo. Există studiouri-fantomă unde nici nu există training. Sau de asta se ocupă patronul… Ai vrea să lucrezi într-un loc ca ăla? Sau într-o companie cum e Lucky Studio, unde sunt 14 trainere care te ajută zilnic? Da, exact, ai citit bine: avem 14 trainere! Colegele noastre sunt excelent pregătite ca să fie non-stop lângă tine. Cu sfaturi, cu idei, cu setări tehnice. Toate lucrurile astea contează enorm pentru tine pe partea de încasări. În plus, te simți apreciată, ocrotită, ajutată.

Pentru noi, toate astea înseamnă respect. Ce facem pentru tine e dovada respectului pe care ți-l purtăm la Lucky Studio. Avem o echipă 100% feminină, deci știm să ne purtăm frumos cu tine. E în felul nostru de a fi. Multe dintre trainerele Lucky Studio au fost modele de videochat în Iași. Așa că știu ce emoții ai la început. Și cât e de important să îți oferim un mediu plăcut de lucru. În care să te simți apreciată, încurajată, motivată. Asta înseamnă că ne pasă. Că Lucky Studio e mult mai bun decât orice alt studio de videochat din Iași.

Oricând ai o problemă, stăm de vorbă cu tine. 2-3 colege sunt mereu gata să se ocupe de nevoile tale. Venim cu soluții pentru orice. Te ajutăm cu planuri pe termen lung. Îți organizăm munca astfel încât să-ți împlinești mai repede visele. Chiar îți oferim consultanță financiară sau imobiliară dacă vrei să-ți cumperi un apartament. Toate astea sunt destule argumente ca să te convingă să ne fii colegă. Hai și tu la Lucky Studio! Noi chiar te ajutăm să faci mulți bani din videochat Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *