LuckyStudio model videochat Iași

Unde e mai bine să-ți cumperi apartament? Lucky Studio are 3 recomandări pentru tine!

Lucky Studio
Lucky Studio

Dacă visul tău e să-ți iei un apartament în Iași, suntem bucuroase să-ți fim de folos. În primul rând, e bine să știi că poți conta chiar pe sprijinul nostru financiar. E de ajuns să vedem că ești un model serios și putem discuta de un împrumut pentru avansul pentru apartamentul tău.

Desigur, dacă veniturile tale la Lucky Studio sunt măcar la un nivel mediu, cel mai probabil poți strânge și tu o parte din bani. Dar nu e obligatoriu să ai nu știu câte mii de euro ca să te muți în propriul tău cămin. 

Noi îți putem da toți banii necesari avansului pentru programul Prima Casă. Asta înseamnă 5% din valoarea apartamentului. Banii ni-i dai înapoi într-un an sau un an și jumătate, cum îți este ție mai comod. 

Lucky Studio videochat Iasi

Așadar, tu dai avansul, statul îți dă restul banilor, pe care îi plătești pe termen foarte lung. Noi te ajutăm și cu actele, ca să nu pierzi timp. Apoi gata, poți să-ți alegi un apartament, să te gândești deja la mobilă și la mutat!

Astea sunt însă cele mai plăcute “probleme”. Că trebuie să te lămurești ce vrei, ce e mai bine pentru tine. Mai ale că pe piața imobiliară din oraș sunt o mulțime de oferte. Unele în zone mai centrale, altele mai la periferie. Unele cu o cameră, altele cu 3, 4 camere. 

Ca să-ți clarifici un pic opțiunile, iată câteva sfaturi din partea noastră:

  1. Legat de zonă, evită zonele periferice, chiar dacă acolo sunt mai ieftine apartamentele. De obicei, și calitatea construcției, a finisajelor e mai slabă. Plus că distanțele până în centru sunt prea mari cu traficul ăsta atât de aglomerat.
  1. În privința camerelor, mergi pe o variantă de mijloc. Chiar dacă e mai ieftină o garsonieră, n-o lua, că e prea mică. Peste 2-3 ani deja n-o să-ți mai placă și iar o să umbli după apartament nou. Nu lua nici cu 3 camere, că te complici, e prea scump. pentru prima ta achiziție și n-ai ce să faci cu atâta spațiu. Ia-ți cu 2 camere și o să fie bine!

În privința zonei, îți recomandăm cu căldură:

  1. Ideal, ia-ți după rodul de la Agronomie, în zona Royal Town. E o zonă mai verde, mai liniștită, aproape de Copou, de parcuri. 
  1. La fel de interesant e să-ți iei în Păcurari, în zona Moara de Foc, că mai sunt disponibile apartamente destul de nou construite. De acolo ajungi repede și în Centru și la Lucky Studio, la job. 
  1. A treia recomandare ar fi Silk District. Abia se construiesc blocurile și apartamentele vor fi destul de scumpe. Dar, dacă faci treabă bună la job, vei putea să-ți iei și tu un apartament cu amenajări superbe, așa cum meriți.

Sunt interesante variantele astea pentru tine? Dacă da, atunci hai să ne auzim la un telefon! Primul pas e să te angajezi la Lucky Studio. Apoi vine și apartamentul!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *