Lucky Studio model videochat Iasi

3 situații care apar când ești un model de videochat căsătorit

Lucky Studio
Lucky Studio

Suntem femei și e cumva natural să ne gândim la căsătorie. Discutăm despre asta cu mama, cu prietene de când suntem mici. Iar după 20 de ani, când deja am trecut prin primele relații, luăm ideea asta în serios. Cum ar fi dacă… Oare tipul ăsta cu care sunt acum ar fi un soț ok? Și tot așa.

Uneori nu se concretizează nimic. Poate nu e potrivire de caracter, poate nu e momentul potrivit pentru unul din noi. Dar se poate să fie și clipa cu noroc. Adică să întâlnim pe cine trebuie, să se lege lucrurile și să ajungem la logodnă. Sau chiar la nuntă. 

Până aici e minunat. Ei, cum stau lucrurile când lucrezi în videochat? Se schimbă ceva pentru tine? Pe scurt, uneori da, uneori nu. Depinde de omul care e lângă tine. La fel e pentru multe alte modele de la Lucky Studio. Care sunt măritate și au trecut deja prin situația asta. Hai să vezi ce variante pot să apară!

  • Varianta 1: Soțul te înțelege și te susține

Cam în 90% din cazuri, bărbatul tău te susține în ceea ce faci. Mai ales că te cunoaște bine și știe că ăsta e doar un job. Tot ce e online e virtual. În realitate, tu ești doar cu el. Oricum, mulți știu deja care e jobul soțiilor lor, așa că nu e nicio surpriză.

 

Lucky Studio videochat Iasi
3 situații care apar când ești un model de videochat căsătorit 2

Ăsta e un lucru pozitiv pentru că așa ai mai multă liniște. Dacă soțul înțelege când ai nevoie de liniște, de odihnă, de încurajare, ți-e mult mai ușor. La fel, dacă preia mai mult din responsabilitatea îngrijirii unui copil, când ești și mamă.

  • Varianta 2: Apare un pic de gelozie

Sunt situații în care soțul tău poate să fie ușor iritat de anumite lucruri legate de jobul tău. Poate discuți prea mult acasă de un anumit membru. Sau te vede venind elegantă de la studio, dar pentru el nu dai aceeași atenție.

Important e să detectezi din timp nemulțumirile lui și să discutați despre ele. Comunicarea e fundamentală. În cele mai multe cazuri, aducând mici schimbări, poți să aplanezi treburile. Îi dai asigurări că rămâne prioritatea ta Nr. 1 și lucrurile merg bine mai departe. 

  • Varianta 3: Partenerul se simte amenințat de succesul tău

Există și cazuri rare, în care pot să apară probleme serioase acasă. Adică soțul să înceapă să aibă o problemă cu faptul că ești model de videochat. Explicațiile pot fi diverse: poate își simte amenințată poziția privilegiată, se teme să te piardă. Sau este rușinat, frustrat că tu câștigi mai mult. Că ai succes, în vreme ce el se chinuiește la un job oarecare. Sau stă acasă și nu face mare lucru cât ești tu la program.

În situația asta, încearcă să-i transmiți că succesul tău e și reușita lui. Că banii câștigați de tine sunt pentru amândoi, îi aduci în casă. Încurajează-l să își schimbe jobul, să facă lucruri interesante, utile. Fă-i complimente, dă-i mai multă atenție și cel mai probabil lucrurile se vor aplana.

Cu alte cuvinte, există o foarte bună compatibilitate între videochat și căsătorie. Foarte multe modele de la Lucky Studio împacă perfect viața de familie cu jobul. Ba chiar își finanțează planuri de viitor, împreună cu soțul, din reușitele financiare de la studio. 

Același lucru ți-l recomandăm și ție: comunică bine acasă, fii atentă și la nevoile partenerului. Arată-i că jobul tău în videochat e o oportunitate pentru amândoi, nu o amenințare. 

Fii la fel de pasională, de elegantă acasă așa cum ești și la job. Discută despre orice crezi că e nevoie. Clarifică pe loc orice neînțelegere. Fii calmă și găsește-ți timp pentru soțul tău. Și vă va fi bine, foarte bine pentru mulți ani de acum încolo!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *