Lucky Studio videochat Iași (1)

Modelele de succes de la Lucky Studio au zero stres. Îți spun acum de ce!

Lucky Studio
Lucky Studio

Nimănui nu-i place stresul. Adică grijile alea zilnice inutile, care îți strică mood-ul. Un lucru interesant e că la noi, modelele cu experiență nu prea sunt stresate. Pentru că nu prea au de ce.

În primul rând, câștigă destul de mulți bani ca să nu mai aibă vreo grijă financiară. Când treci de 5.000 de dolari pe lună, banii tăi, e bine de tot. Îți poți permite orice, îți cumperi ce-ți trece prin cap. Ai chiar șansa să-ți faci planuri pentru un apartament sau o mașină.

Apoi, știu că banii țin de motivația lor. Dacă într-un anumit moment doresc să câștige mai mult, știu ce au de făcut. Înțeleg că ține de ele să accelereze, să investească mai multă energie. Nu sunt la voia întâmplării, n-au nicio nelămurire.

Așadar, își reglează singure veniturile și orele online. Uneori rămân la 80 de ore la perioadă, adică la 2 săptămâni. Alteori, cresc ritmul la 90, 100 de ore sau chiar peste. 

Știu dinainte că veniturile lor vor crește mult și că merită efortul ăsta, dacă apare vreo oportunitate de investiție personală.

Respectul aduce liniștea sufletească

Dincolo de bani, modelele cu experiență știu că la Lucky Studio sunt apreciate și respectate așa cum merită. Echipa e integral feminină, deci ne simțim confortabil în compania colegelor. 

Trainerele sunt doamne și domnișoare cu un caracter excepțional. Indiferent de ce problemele personale are cineva, colegele noastre le ajută cu dragă inimă. 

Găsesc chirii și bone pentru copii. Oferă consultanță în privința băncilor pentru modelele care doresc să-și facă un credit și tot așa.

Lucky Studio model videochat Iași
Modelele de succes de la Lucky Studio au zero stres. Îți spun acum de ce! 2

În privința siguranței, totul e ok. Modelele știu că sunt protejate, că videochatul rămâne secretul lor. Se pot baza 100% pe faptul că suntem serioase și ne vedem de treaba noastră. Așa că lucrează mult mai liniștite.

Aici se leagă și foarte multe prietenii. Modelele sunt prietene cu trainerele și cu alte colege de la studio. Merg împreună în oraș, ba chiar în vacanțe. Așa a fost dintotdeauna la noi și așa va rămâne mereu.

Mai mult, când e ziua cuiva din studio, oferim flori, facem mici party-uri cu tort și șampanie. Sărbătorim împreună cu orice ocazie și ne bucurăm pentru orice realizare personală sau profesională.

Dacă tu ai fi în locul acestor modele, te-ai simți stresată? Bănuiesc că nu. Pur și simplu dispar motivele. Așa e și gândit Lucky Studio: să-ți creeze un mediu de lucru cât mai uman, mai cald. Lași stresul la ușă, pentru că aici te așteaptă zâmbetele tuturor colegelor tale.

Îți place felul nostru de a fi? Vino și tu la Lucky Studio! Sunt sigură că o să-ți placă și o să te adaptezi de minune. E normal să ai ceva emoții la început. Mai ales dacă ăsta e primul tău job în videochat în Iași. Dar o să fie bine, chiar foarte bine!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *