Iași Lucky Studio

La Lucky Studio, tu hotărăști cât de mult câștigi

Lucky Studio
Lucky Studio

La orice job obișnuit, primești un salariu fix, pe care nu-l poți depăși niciodată. În unele cazuri rare ți se dau câteva bonusuri de masă poate, dar asta e tot. În principiu, poți spera la salariul minim pe economie, sau ceva în zona aceea.

La Lucky Studio totul e însă diferit în privința asta. Ești liberă să te duci cât de sus vrei tu cu veniturile. Important e să fii determinată, motivată. Asta schimbă tot. Dacă la varianta cu salariul fix nu ai de ce să te străduiești, aici ai toate motivele să încerci mai mult.

Lucrul ăsta e fundamental pentru succesul tău. De asta îi dăm atâta atenție. Sunt unele modele care se mulțumesc cu prea puțin și se limitează singure. Altele care nu cred că pot face mai mult. Spiritul Lucky Studio e la polul opus.

Lucky Studio Iași

Vei reuși, suntem sigure de asta!

Colaborarea noastră începe fix cu aspectul ăsta. După angajare, avem o discuție pe subiectul ăsta. Împreună cu trainerele de la studio, îți explicăm ce oportunități extraordinare ai aici. Și că depinde doar de tine să-ți împlinești adevăratul potențial.

E o discuție sinceră, cu lista de comisioane în față. Acolo vezi că 20 săptămâni vei încasa în baza comisionului excepțional de 70%. Cu toți banii plătiți la zi. Asta e deja o bază excelentă pentru parcursul tău.

Așadar, ai un start puternic. Câștigi bine din prima, apoi îți consolidezi succesul. Noi suntem de partea ta imediat cum ne devii colegă. Ne ocupăm de succesul tău, îți punem la dispoziție toate resursele ca să-ți fie bine.

Chiar dacă ești începătoare, te învățăm noi tot ce e de știut. Asta e și treaba noastră: să te susținem non-stop. Chiar și când nu ești la job, noi tot facem ceva pentru tine. Îți facem un update la portofoliu, ne uităm după ținute potrivite, te programăm la make-up și așa mai departe.

Ca model, ești în centrul atenției noastre. Asta e filosofia noastră. Tot ce facem aici e pentru ca tu să fii pusă în valoare, să câștigi cât mai repede și mai mult. E un efort pe care-l facem cu drag. Pentru că ne place mult jobul ăsta. 

Îți transmitem entuziasmul ăsta în fiecare zi. Prin energie pozitivă, zâmbete, încurajări. Și, mai ales, prin planuri, organizare. Asta face marea diferență dintre Lucky Studiouri și alte studiouri din Iași.

Model Lucky Studio Iași

Când începi să ai succes?

Cu ambiția ta și cunoștințele noastre, sunt sigură că vei ajunge sus de tot. Important e să te hotărăști când începi. Dacă mai aștepți sau pornești chiar acum. Asta face o mare diferență.

Cu fiecare săptămână care trece, lași niște bani altcuiva. Altor modele, care se bucură de suma aceea așa cum vor ele. Ar putea să fie a ta, dar renunți la ea. Pentru că ești nehotărâtă.

Și e păcat să risipești oportunitatea asta. Pentru că e aici, la îndemâna ta. De ce să preferi un salariu mic? De ce să speri la bonuri de masă la un job de vânzătoare? Locul tău nu e la un supermarket sau într-un bar, pe post de chelneriță, ci ca model.

Așadar, când ne auzim să vorbim despre bani? Despre sume cu adevărat interesante, care să-ți schimbe viața. Întotdeauna este un moment bun pentru asta. Iar momentul e chiar acum. Hai să ne auzim la un telefon și să faci o vizită la Lucky Studio! Te aștept cu drag!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *