Lucky Studio videochat Iași blog

5 lucruri care te împiedică să câștigi mai mult din videochat

Lucky Studio
Lucky Studio

Succesul în videochat depinde de o mulțime de lucruri. Am vorbit mult despre asta aici, pe blogul Lucky Studio. Ce-ar fi totuși și despre lucrurile mai puțin spectaculoase, dar la fel de importante, cum ar fi chestiile care te trag înapoi?

Mai ales la început, când abia înveți totul despre videochat în Iași, e posibil să scapi unele lucruri din vedere. Și, deși încerci să faci progrese, să simți că ești încurcată de niște greșeli. 

Hai să vorbim un pic despre ele, mai ales că le întâlnim la foarte multe alte modele începătoare!

  1. Îți lipsește organizarea programului. La Lucky Studio, îți recomandăm călduros să lucrezi, cel puțin în primele tale 20 de săptămâni la studio, câte 5 zile consecutive pe săptămâni. Apoi, să te odihnești 2 zile și să reiei sistemul ăsta. Asta îți dă constanță la job, te ajută să crești mai repede contul și să te adaptezi la program. 

Fără o bună organizare a orelor online, se creează haos, membrii nu știu când să te găsească online și o să te obosești singură.

  1. Pierzi timpul degeaba. Ieșitul des în pauze și discuțiile cu alte modele sunt tentante. Mai ales când abia ai început jobul ăsta și vrei să mai cunoști lume pe la studio. Dar lucrurile astea îți fragmentează programul, îți afectează mult traficul. Membrii pur și simplu pleacă din camera ta dacă tot ieși, să stai la discuții cu alte modele. 
Blog Lucky Studio videochat Iași
5 lucruri care te împiedică să câștigi mai mult din videochat 2

Discută cu trainera ta despre cum să-ți organizezi ziua de lucru și așa poți evita întreruperile care îți aduc pagube.

  1. Pleci neanunțată în vacanțe. O altă tentație, mai ales când îți lipsește experiența, e să te duci repede să-ți cheltuiești banii. Mai ales în mici ieșiri la munte. Dacă nu discuți însă despre asta înainte cu trainera ta, iarăși îți afectezi constanța. Site-urile detectează că ești un model neserios, cu un program inconstant și îți diminuează traficul. 

Deci fii responsabilă, planifică-ți din timp, cu grijă timpul liber. Ai timp și de distracție dacă faci lucrurile ok, crede-mă!

  1. Mănânci la întâmplare. Desigur, la Lucky Studio nimeni nu-ți va spune ce și cum să mănânci. Sau cum să-ți îngrijești corpul. Dar, dacă nu-ți stabilești un ritm al tău, nu ai grijă de tine, îți limitezi posibilitățile de creștere. Încearcă să îndepărtezi junk-food-ul, să eviți McDonalds sau KFC. 

Mergi la sală, sau cel puțin aleargă un pic în preajma casei. Te va ajuta și fizic și pe plan mental.

  1. Tratezi fără respect membrii. Da, videochatul înseamnă să seduci membrii de pe site-uri și să câștigi bani pe seama lor. Asta nu exclude însă respectul față de ei. Dacă le ceri insistent bani sau nu le arăți respectul tău, te vor evita. 

În timp, vei pierde enorm ca model. Încearcă să te gândești la ei pur și simplu ca la niște oameni care caută companie plăcută pe net. Iar tu le-o oferi și primești de la ei ceea ce meriți: bani și complimente.

Desigur, mai sunt multe lucruri de care merită să ții seama ca model. Să fii atentă, să nu faci greșeli majore, care să-ți afecteze încasările. Discută despre ele chiar acum cu trainerele de la Lucky Studio. Colegele mele abia așteaptă să te sfătuiască!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *