Lucky Studio videochat Iasi

3 lucruri simple pentru care membrii te vor răsplăti cu tips

Lucky Studio
Lucky Studio

Orice model visează la tips. Când le primești e raiul pe pământ. Îți crește inima, simți un val de încredere, de energie care te inundă. E bine de tot, mai ales dacă suma e consistentă. Așa că mai toate fetele de la noi vrea neapărat să primească tips.

Uneori, dorința asta chiar te poate afecta negativ. Dacă ești nerăbdătoare și ceri insistent membrilor tips, s-ar putea să-i superi. Vor vedea că ești interesată doar de câștiguri rapide și atunci vor pleca. Așadar, un prim sfat ar fi să o iei ușurel, și doar unde simți că e potrivit să sugerezi așa ceva.

Ca să îți mărești șansele de a primi tips, sunt câteva mici secrete care îți pot fi de folos. Vorbim zilnic despre asta cu modelele de la noi, deci știm exact ce merge și ce nu merge. Uite câteva lucruri simple care îi vor face pe membri să își folosească creditele pentru tine:

Lucky Studio model videochat
  1. Dă-le atenție în mod special

Atenția acordată membrilor ține de esența jobului tău. Atunci când faci asta foarte bine, ai șanse bune să fii răsplătită. Încearcă să simți cine are nevoie de atenție, de conversații, care membru vrea mai mult să se bage în seamă, cum se spune. Inițiază discuții cu acele persoane, fă-le mici complimente și o să vezi că funcționează.

  1. Teasing, teasing și iar teasing

Iarăși, asta e ceva ce e bine să faci tot timpul ca să vezi tips. Folosește-te de corpul tău, de o ținută sexy, de muzică pentru a-i pune pe jar pe membri. Oricât de frumoasă ai fi, dacă stai plictisită, ai puține șanse să îi faci să îți dea tips. Fii activă și pune-le sângele în mișcare! 

  1. Inițiază conversații cu membrii

Pe lângă corp, ai și minte. Poți să-i aprinzi pe membri și prin vocea ta, prin lucrurile pe care le poți discuta cu ei. Întreabă-i ce-și doresc de la o femeie, care sunt fanteziile lor. Roagă-i să-ți povestească cele mai apetisante experiențe pe care le-au avut. S-ar putea să-și dorească să le repete pe site cu tine. Și să înceapă asta cu niște tips.

Ai răbdare, o să ai și tu tips!

Astea sunt doar câteva lucruri care te-ar putea ajuta mult la vânătoarea de tips. Cum îți spuneam, secretul e să nu grăbești lucrurile. Ai răbdare, fă-i pe ei să vină cu inițiativa asta. Cel mult, încurajează-i discret să o facă. 

În orice situație însă, dă-le un motiv să-ți ofere tips. Fie prin teasing sau conversații sexy. Mai poți să-ți schimbi ținuta în mod special pentru ei sau să pui muzica pe care și-o doresc. Asta înseamnă iar că le dai atenție și îți cresc șansele să primești ce îți dorești.

O să vezi că totul se reglează în timp. Mai ales dacă vorbești des cu trainera ta și o rogi să se uite la conversațiile pe care le ai în free cu membrii tăi. Feedback-ul pe care îl primești de la colegele noastre este extrem de prețios. Așa o să-ți dai seama dacă ai grăbit lucrurile sau ai spus ceva nepotrivit.

În felul ăsta poți corecta lucrurile, o să fii mai convingătoare data viitoare. Până înțelegi care e ritmul potrivit pentru a face asta. Și cum să te adaptezi la membri diferiți, cu stiluri diferite de a interacționa cu tine. Mult succes deci și la cât mai multe tips!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *