Lucky Studio videochat Iași

Lucky Studio îți recomandă 5 insule superbe în Grecia

Lucky Studio
Lucky Studio

E vremea vacanțelor și ești nerăbdătoare să pleci o săptămână undeva. Chiar te încurajăm să te relaxezi. Pentru că reușita în videochat are o legătură directă cu o stare emoțională bună. În teorie, sunt o mulțime de variante. Prima opțiune e Mamaia, că e aproape. Doar că e obositoare și absurd de scumpă. În Bulgaria, la Nisipurile de Aur, n-are rost să mergi. Deși e acceptabil și acolo, meriți mai mult. Ai putea și în Spania, doar că e cam departe și, de când sunt restricțiile astea de călătorie, parcă mai bine o lași pe anul viitor.

De asta, pentru multe modele de la Lucky Studio, cea mai bună destinație e Grecia. Motivele sunt evidente: poți lua avionul din Iași, faci doar 2 ore până acolo, locurile sunt extraordinare și prețurile decente. Plus că poți să-ți faci o mulțime de poze, să le pui pe Insta. Sau pe conturile tale, pe site-urile de videochat pe care lucrezi.

Iată Top 3 recomandări Lucky Studio pentru o vacanță de vis în Grecia:

  • Santorini

Ai avion din Iași, insula e incredibilă și poți face sute de poze pentru Insta. Ai șansa să te bronzezi pe o plajă cu nisip negru, să admiri vulcanul din zonă, să te plimbi cu măgărușul. E pur și simplu cea mai frumoasă insulă a Greciei. Cazarea la un hotel de 5 stele începe de la numai 700-800 euro de persoană, deci e ultra-avantajos!

  • Creta
chania creta
Lucky Studio îți recomandă 5 insule superbe în Grecia 4

Pleci tot cu avion din Iași, pe cont propriu sau prin agenție. Dacă mergi independent, închiriezi mașină din aeroport, acolo, și te duci în ce zonă a insulei vrei tu. Dacă faci turism prin agenție, te așteaptă autocarul la aeroport și te lasă fix în fața hotelului tău. Insula are niște plaje superbe și poți lua suplimentar croaziere spre alte insule din apropiere. Și alte modele de la Lucky Studio au fost vara asta acolo, de asta știm că merită din plin!

  • Skiathos
skiathos island 1920
Lucky Studio îți recomandă 5 insule superbe în Grecia 5

Dacă vrei ceva mai special, poți alege Skiathos. Tot cu avion din Iași, deci e foarte convenabil. Prețurile sunt și aici ok pentru calitatea primită la hoteluri, în restaurante. Căldura oamenilor de acolo este excepțională, la fel ca frumusețea peisajelor.

Uite, ai câteva opțiuni minunate! Alege și tu o vacanță de neuitat și povestește-ne cum a fost!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *