3 destinații preferate de modele pentru vara asta

3 destinații preferate de modele pentru vara asta

Lucky Studio
Lucky Studio

Ah, în sfârșit a venit soarele! E cald, frumos, și deja parcă ne vine gândul la plecări în vacanțe. Până la vară, și pandemia o s-o lase mai moale. Mai ales că în multe țări o să avem posibilitatea să mergem cu pașaport de vaccinare. Deci, ușor, ușor, se redeschid posibilitățile de călătorie, de distracție. Poate mai pe aproape de România, dar tot e ceva extraordinar, dacă ne gândim cât de aiurea ne-a fost până acum cu virusul ăsta.

Lucky Studio videochat Iași 1 2
3 destinații preferate de modele pentru vara asta 2

Buuun, hai să vedem și cam unde ar fi de mers în vacanțe! Discutăm în fiecare zi cu modelele noastre despre chestiile astea că normal, toată lumea vrea să-și petreacă zilele libere într-un mod cât mai plăcut. Din ce vorbim cu fetele, cam ăsta ar fi Top 3 al destinațiilor pentru lunile de vară:

  1. Creta

Grecia e cu siguranță în mintea multor modele. E aproape, se poate zbura din Iași sau din București, locul e minunat. Plus că e foarte cald chiar de la începutul lui Iunie, când sperăm să se deschidă deja granițele pentru turism.

  1. Egipt

Poți zbura direct din Iași către Sharm-EL Sheikh, care e o stațiune egipteană de lux. Din ce am auzit, e foarte frumos acolo și prețurile sunt destul de ok. Adică apropiate de nivelul din Grecia sau Turcia. Poți să faci excursii la Piramide, să vezi Nilul, să te plimbi cu cămila în deșert. Deci e foarte interesant și merită să te gândești la varianta asta.

  1. Antalia

Poate că Turcia ți se pare o destinație mai puțin tentantă. Totuși, în condițiile de acum, poate că e mai indicat să mergi la all-inclusive, în Antalia. Pentru că e mult mai sigur să ai puțină interacțiune cu alți turiști. Cazările și condițiile de care te bucuri acolo sunt excepționale. Prețurile sunt extrem de atractive pentru calitatea care ți se oferă.

Desigur, poate că tu ai în minte alte destinații interesante. Noi am exclus Spania sau Italia pentru că acolo încă merge greu vaccinarea. Și probabil vor mai există probleme la vară. La fel, Olanda sau Franța. O idee interesantă e însă Marea Britanie, dacă preferi un alt tip de experiență decât statul pe plajă la soare. Acolo lucrurile merg mult mai bine și, din Iunie, vei putea să mergi cu avionul direct din Iași către Londra.

Oricum, sunt destule semne bune că deja lucrurile se așează. Fetele noastre fac deocamdată planuri pentru cele câteva zile de Paști. Dar gândul lor e deja la vacanțele de vară. Ca să nu-și compromită conturile, preferă să-și ia maximum o săptămână legată de liber, să zicem în Iulie. Apoi vin iar la program și își mai iau o săptămână de vacanță la sfârșitul lui August. În felul ăsta, se bucură din plin și de vară, dar fac și o mulțime de bani.

Tu ce zici? Care-s planurile tale de vacanță? Dacă începi să lucrezi de pe acum la studio, deja poți strânge bani și tu pentru la vară. Spune-ne părerea ta la telefon: 0742 286 286

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *