Ce faci când ai un membru bun

Ce faci când ai un ”membru bun” ?

Lucky Studio
Lucky Studio

Ăsta e visul tuturor modelelor de videochat din Iași: să găsească unul sau mai mulți “membri buni”. Mai întâi, să vedem ce înseamnă asta. Un membru devine important pentru tine atunci când îți aduce mult mai mulți bani decât ceilalți membri, pe care îi ai în mod normal. În principiu, dacă îți face peste 40% ,50% din încasări, îl poți încadra la categoria asta. Adică, dacă tu câștigi, să zicem, 3.000 $ la perioadă și un membru îți face 1.200 $, 1.500$ sau mai mult, atunci merită să-i dai mai multă atenție. Depinde însă câtă și ce fel de atenție.

E important să atragi big spenderi și să poți conta pe ei pe un timp mai îndelungat. Foarte bine că ești în situația asta. Atenție însă: “un timp mai îndelungat” nu înseamnă „pentru totdeauna”. Orice membru, oricât ar fi de îndrăgostit de tine, tot pleacă la un moment dat. Fie găsește altă fată, fie termină banii, fie se întâmplă ceva în viața lui și gata. Asta înseamnă că trebuie să fii pregătită emoțional pentru momentul respectiv. Da, bucură-te că-ți merge bine acum, încearcă să prelungești cât poți perioada asta bună, dar nu te deprima prea tare când pleacă!

Tocmai din acest motiv e bine să te și pregătești pentru plecarea lui. E tentant să-i acorzi acestui membru bun toată atenția ta și mult timp. Dacă exagerezi însă, nu mai aduci alți membri. Îți limitezi șansele să găsești altul, iar apoi altul care să-ți facă bani la același nivel. Și când pleacă singurul tău membru, încasările îți cad puternic. Apoi te demoralizezi și îți merge prost. La Lucky Studio, sfătuim toate modelele aflate în situația asta să pună limite membrului bun. Oricât de îndrăgostit ar fi acel bărbat de tine, e bine să-i acorzi doar un timp limitat. În rest, crește-ți în continuare contul. Discută și cu alți membri, chiar cu guests. Gândește pe termen lung, încearcă să-ți asiguri câștiguri constante pe luni în șir, nu doar acum, pe loc, când ți-e foarte bine.

Totodată, ca să prelungești relația cu acest big spender, încearcă să nu exagerezi. Chiar dacă simți că face tot ce îi ceri, nu-i solicita tipsuri enorme, în mod repetat. Evită poveștile lacrimogene care se termină cu cereri de sume mari. O să își dea seama că abuzezi de relația voastră și e posibil să-l superi. Mai bine mizează pe o relație mai profundă, cu multe discuții de la om la om. Așa crești șansele ca acea persoană să se atașeze de tine. Iar banii vin de la sine, stai fără grijă. Așadar, e bine că oamenii cu bani te caută și te apreciază. Diversifică-ți însă sursa veniturilor. Un membru care acum cheltuie puțin cu tine, dacă îi dai atenție, poate deveni un big spender mâine. Atrăgând mai mulți ca ei, îți creezi o plasă financiară de siguranță. Iar dacă pleacă membrul bun mai repede decât anticipai, ai pe ce să te bazezi.

Astea sunt doar câteva sfaturi venite din experiența noastră la Lucky Studio. Am lucrat cu zeci de modele din videochat în Iași care au avut și au big spenderi. Tentația naturală e să obții de la ei cât mai mult, chiar acum! Dacă reziști acestei porniri și abordezi altfel lucrurile, câștigi mai mult pe termen lung. Și, mai important, îți asiguri un nivel al veniturilor constant. Care te ajută să îți realizezi planuri financiare personale de durată. Te interesează mai mult tema asta? Te invităm oricând să discuți cu colegele noastre trainere de la Lucky Studio! Îți răspundem cu drag la orice întrebare!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *