Lucky Studio videochat Iași 3

În sfârșit, e primăvară! Lasă-te sărutată de soare!

Lucky Studio
Lucky Studio

Ah, sunt sigură că și tu ai așteptat luna Martie, soarele, căldura. Ei, nu e chiar căldură, dar tot e mai bine față de zilele alea seci, în care îți îngheța nasul. Când te uiți pe stradă, parcă toată lumea e mai veselă, cu chef de viață.

E ceva în primăvară care te face mai optimistă. De fiecare dată se întâmplă la fel. Parcă ești mai prietenoasă cu cei din jur, ai chef să mergi undeva, să vezi locuri noi. Cel mai bine e să faci asta însoțită de alte prietene, de preferință la munte.

Lucky Studio videochat Iasi 1
În sfârșit, e primăvară! Lasă-te sărutată de soare! 3

Unde îți petreci primele weekend-uri din primăvară?

În jurul Iașului sunt multe locuri în care puteți face o escapadă în weekend. Cel mai aproape e la Gura Humorului, dar poți ajunge și la Câmpulung (până acum câteva zile mai era zăpadă pe pârtia de ski) sau Vatra Dornei.

În drum, vă puteți abate și pe la Rarău, care e întotdeauna o priveliște wow. Oricare ar fi opțiunile tale, acum sunt destule hoteluri sau cazări drăguțe. Iar dacă mergi în grup, iese întotdeauna cu distracție. 

Important e să-ți oferi câteva momente de relaxare totală. Meriți asta și te încurajez din toată inima să fii bine cu tine. Căldura și lumina blândă de primăvară te ajută mult în plan emoțional, de reîncarcă imediat cu energie pozitivă.

O să vezi ce poftă de viață extraordinară o să găsești plimbându-te printre brazi. Mai ales că acum nu e așa aglomerat prin stațiuni. Abia aștept să aud de la tine cum ți-a fost și să te văd zâmbind la întoarcere!

Lucky Studio videochat Iasi 2
În sfârșit, e primăvară! Lasă-te sărutată de soare! 4

Ai variante pentru orice buget și chef

Desigur, dacă vrei ceva mai sofisticat, ai variantele Poiana Brașov, Predeal, Bușteni și toată zona aia. E ceva mai scump, dar merită. Se deschid și cluburi wow, poți să te dai cu ATV-ul prin pădure, să faci o mulțime de lucruri.

Oricum, banii nu sunt o problemă atunci când îți merge bine la studio. Mai departe e o chestiune de gust. Chiar și dacă ai chef să te odihnești, fără să faci drumuri lungi, poți să o faci într-un mod plăcut și aici, în Iași.

Bucură-te de noul anotimp cu o plimbare în Grădina Botanică, sau la Dobrovăț. Natura se trezește la viață și parcă te îmbrățișează cu splendoarea ei. Respiră adânc, simte mirosul copacilor, fă un pic de mișcare în aer liber.

Hai, următorul weekend e aproape! Vezi ce-ți place să faci, numai ieși afară, să te bucuri de anotimpul ăsta superb. Sună-ți prietenele și faceți ceva împreună. Lasă-te sărutată de soare, simte-te liberă, cât mai liberă!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *