Lucky Studio videochat Iași 2

Ce fac ca model când ieși de la program?

Lucky Studio
Lucky Studio

S-au terminat rele de lucru, ți-ai făcut banii, ieși de la studio. Ce e interesant de făcut în Iași? Partea bună e că acum s-a încălzit, e soare, zilele sunt mai lungi. Deci îți mai rămâne destulă vreme să te bucuri de timpul tău liber.

Ce opțiuni ai în oraș? Din fericire, destul de multe. Hai să facem un top al celor mai simpatice activități pe care le poți face. Excludem aici excursiile la munte sau în alte țări, cu avionul. Ești pregătită de sugestii? Ok, hai să vedem:

  1. Mergi în club cu prietenele

Fratelli sau Skin sunt poate variante prea pretențioase de petrecut weekend-urile pentru tine. Dar ai chef să te distrezi cu lume mai pe stilul tău, îmbrăcată frumos. Sunt petreceri destul de simpatice și în Time Out, deci ai o alternativă convenabilă.

Lucky Studio videochat Iasi 1
Ce fac ca model când ieși de la program? 3
  1. Dai o tură de Copou cu mașina

Dacă nu e weekend încă și doar ai chef de relaxare, poți să te învârți cu mașina prin Iași. Pe Copou, la rond, la Agronomie, se strâng tot felul de băieți simpatici, cu BMW-uri, Audi, așa că ai cu cine interacționa, dacă ai chef de socializare. La fel, poți să bei o cafea la Noir, s-o savurezi în parcul de la stadion.

  1. Faci shopping în Palas

În caz că ai rămas în urmă la capitolul cumpărături, poți să recuperezi în mall. Sunt destule magazine cu produse scumpe acolo. Ca model de videochat, banii nu sunt o problemă pentru tine, deci ai ocazia să probezi și să-ți iei ce-ți trece prin minte.

  1. Mergi la Cinema City

Când ai fost ultima dată la un film? Ce-ar fi să inviți o prietenă și să faceți o vizionare cu suc și popcorn? Întotdeauna e bine să mergi cu gândurile în altă parte și să te simți bine la o ecranizare 3D, romantică sau de acțiune.

  1. Iei masa la un restaurant bun

Din când în când e bine să-ți oferi experiențe culinare plăcute. Meriți ce e mai bun și în privința asta, deci simte-te liberă să iei masa la Veranda, Cheffa, sau alte restaurante mai bune din Iași.

Lucky Studio videochat Iasi 3
Ce fac ca model când ieși de la program? 4

Deci, zâmbește, respiră adânc, bucură-te de timpul tău. Îți merge bine, faci bani, ești mulțumită de reușitele tale. Ce-ar fi să profiți mai mult de succesul ăsta? În loc să stai la Netflix, încearcă să ieși în oraș.

Ca variante, poți să mergi la sală, la yoga, să discuți la o prăjitură cu o prietenă bună. Sau pur și simplu să ieși cu cineva cunoscut pe Tinder. Fă ce ți se pare amuzant și o să te simți mai energică și cu chef de viață ca oricând.

În tot ce faci, ține minte un lucru extrem de important: cea mai bună zi e chiar asta. Trăiește-o din plin chiar acum!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

1 thought on “Ce fac ca model când ieși de la program?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *