Lucky Studio videochat Iași 3 19.07.31

3 motive pentru care merită să mergi la fitness (chiar dacă arăți deja bine)

Lucky Studio
Lucky Studio

De ce aș merge la sală dacă oricum primesc o mulțime de complimente? Membrii îmi spun deja că sunt wow, deci… Ok, felicitări dacă ești atât de bine din punct de vedere fizic. Fitness-ul înseamnă însă mult mai mult de atât.

Oricât de bine ai arăta, mișcarea are mereu un efect pozitiv fundamental. Altfel se vede pielea pe tine, altfel stau hainele pe corpul tău. Desigur, beneficiile astea sunt amplificate dacă te hidratezi bine și dacă mănâncă cât mai sănătos.

În plus de asta, sunt și alte avantaje la care merită să te gândești ca să-ți găsești motivația pentru a merge la sală:

  1. Îți dă o stare emoțională bună

Ca în orice job, și videochatul poate fi solicitant uneori. Stai de vorbă cu zeci de oameni online în fiecare zi, porți multe conversații, auzi atâtea povești și destăinuiri. La un moment dat, e bine să-ți iei momente de pauză, să-ți clarifici gândurile, să lași partea asta deoparte.

Sala te ajută enorm în privința asta. Cu fiecare minut petrecut pe banda de alergare sau pe bicicletă, alungi hormonii stresului și te încarci cu energie pozitivă. Devii mai senină, mai zâmbitoare și pregătită pentru o nouă zi. Cu alte cuvinte, e bine și pentru job și pentru viața ta privată.

Lucky Studio videochat Iasi 2 19.07.31
3 motive pentru care merită să mergi la fitness (chiar dacă arăți deja bine) 3
  1. Cunoști oameni noi

Apropo de viața ta privată, la sală întâlnești mereu lume nouă. Dacă nu ești căsătorită sau nu ai pe cineva, e o ocazie să faci cunoștință cu un băiat simpatic. Dacă ai nevoie de prietene bune, iarăși, acolo se pot lega amiciții destul de ușor.

În felul ăsta, ai cu cine să schimbi o vorbă, să ieși la o cafea sau la un film. Socializarea te încarcă la rândul ei cu energie pozitivă, pe care o duci și acasă, dar o ai și la studio, atunci când intri online.

Lucky Studio videochat Iasi 1 19.07.31
3 motive pentru care merită să mergi la fitness (chiar dacă arăți deja bine) 4
  1. Faci multe selfie-uri pentru membri

Când îți termini ora de pilates, yoga sau body pump, poți să-ți faci și poze. Ba chiar e recomandabil să trimiți câteva fotografii sau filmulețe în colanți sexy admiratorilor tăi. Le aprinzi imaginația mai ușor decât îți poți închipui.

Îmbini utilul cu plăcutul și scoți avantaje în mai multe feluri din abonamentul tău la sală. Unele modele din studio au galerii întregi de imagini realizate la sală și sunt foarte apreciate online pentru lucrul ăsta.

Mergi deja la fitness și știi despre ce vorbim? Felicitările noastre! Încă nu te-ai motivat să-ți faci abonament? Încearcă măcar pentru o lună, de 2 ori pe săptămână, și vezi cum e. Chiar dacă arăți extraordinar, o să-ți prindă bine, suntem convinse de asta.

Abia așteptăm să ne povestești ce sală ai prefera, ce tip de exerciții și care sunt impresiile de început după ce te duci! O zi superbă, cu mișcare plăcută îți dorim!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *