Lucky Studio videochat Iași blog 1

Tu de unde îți iei hainele? Află ce branduri ai purta aici!

Lucky Studio
Lucky Studio

Videochatul e despre bani, foarte mulți bani. La pachet cu ei vin și adevăratele beneficii. Adică poți să faci cumpărături unde vrei tu, să-ți iei ce-ți dorești. Inclusiv haine de la branduri la care până acum doar ai visat.

Dacă te îmbraci de la H&M, e perfect ok. Sunt și acolo lucruri simpatice, prin care poți crea ținute atractive. Știi bine însă că la capitolul calitate se poate mai bine. Alte branduri au haine mai bine făcute și mult mai spectaculoase ca design.

Lucky Studio videochat Iași blog 2
Tu de unde îți iei hainele? Află ce branduri ai purta aici! 3

Primul pas: de la H&M la Guess

Câștigurile de la studio îți deschid porțile către pantofi, genți sau rochii excepționale. Gândește-te că după numai câteva săptămâni de job poți schimba H&M cu Guess sau cu Li-Jo. Pur și simplu mergi în mall și-ți iei ce vrei de acolo.

Ăsta e primul pas. După câteva luni, o să poți să treci la nivelul următor. Adică, o să-ți cumperi lucruri de la Calvin Klein, dacă preferi stilul mai sport, sau de la Musette, unde sunt genți și pantofi de calitate.

Adevăratul salt către stil apare imediat după asta. Cu câștiguri de 3.500-4.000 de euro, deja o să-ți dorești haine care nu mai sunt în mall. O să le cauți online, fie personal, fie cu ajutorul trainerelor. Mai ales că unele ținute te vor pune în valoare și la job, cât timp ești online.

Membrii cu bani de pe Jasmin știu ce înseamnă hainele bune și apreciază asta. Îți vor căuta mai des compania, ceea ce înseamnă încasări mai mari pentru tine. Cu alte cuvinte, sumele date de tine pe haine nu mai sunt o cheltuială, ci o investiție.

Lucky Studio videochat Iași blog 3
Tu de unde îți iei hainele? Află ce branduri ai purta aici! 4

Ce preferi: Furla sau Celine?

Stadiul ultim al shopping-ului intervine când ai deja un an de videochat. Dacă ești serioasă și focusată pe job, ai șansa să treci de 5.000-6.000 euro lunar, banii tăi. La sumele astea, deja ești în zona Gucci, Hermes, Versace, ce vrei tu.

Dacă îți place o geantă de 800 euro de la Furla, poți să-ți satisfaci un capriciu fără să simți în buzunar. La fel, dacă vrei să dai 700 euro pe o pereche de ghetuțe Celine. O poți folosi și la ședințele foto-video de la studio, ca să ai un portofoliu wow pe site.

Pregătește-te deci pentru un stil de viață diferit, mult schimbat în bine. Ai șansa să cheltuiești cât vrei, pe ce vrei. Important e să-ți placă și să te pună în valoare. Costurile sunt irelevante.

Ce zici, vrei să fii și tu elegantă? Suntem convinse că ai privi cu admirație coletele aduse de curieri pentru celelalte modele ale noastre. Așa vor veni și pentru tine. E de ajuns să faci primul pas în direcția bună. Adică să devii model de videochat, care seamănă mult cu a fi model fashion.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *