Lucky Studio Iași videochat 1

Combină facultatea cu videochatul. Viața de studentă e frumoasă cu bani

Lucky Studio
Lucky Studio

Anii de facultate sunt cei mai frumoși. O să-ți amintești mereu de colegi, profesori, emoțiile de la examene. Ca să fie și mai memorabili, ai șansa să câștigi o mulțime de bani ca model de videochat. Multe colege de-ale noastre fac deja asta.

Aproape jumătate din modelele de la Lucky Studio au făcut sau fac facultatea în Iași. Printre specialitățile preferate de ele se numără Stomatologia, Contabilitatea sau Geografia. Adică învață ca și tine, pentru o carieră viitoare sau pur și simplu pentru dezvoltarea lor personală.

Ca să împace și jobul și facultatea, își organizează foarte bine timpul. Colegele noastre de la training le ajută foarte mult în direcția asta. Așa te vor ajuta și pe tine să îți folosești cât mai bine timpul, să fii eficientă în tot ce faci.

Bucură-te din plin de studenție!

De ce e important lucrul ăsta? Foarte simplu: dacă faci un calcul cu atenție, îți dai seama că ai putea realiza foarte multe. Cu toții avem însă tendința de a ne pierde focusul. Mai apare un serial nou la Netflix, niște prietene care ne cheamă în oraș și tot așa.

De fapt, când facem treburile bine, suntem extrem de productive. De asta îți spunem că poți face și bani și cursuri la facultate. Partea minunată e că o să fii o studentă fără griji financiare. Și-o să-ți poți permite orice cheltuială într-un oraș scump, cum e Iașul.

Lucky Studio Iași videochat 3
Combină facultatea cu videochatul. Viața de studentă e frumoasă cu bani 3

Pe lângă bani, ai și alte beneficii care îți fac studenția mai plăcută. În loc să stai în cămin, în condiții modeste, te putem caza gratuit, 2 luni, la unul din apartamentele noastre. Chiar și după această perioadă vei putea sta cu chirie mică la noi.

De asemenea, îți dăm comisionul extraordinar de 70% în primele 10 săptămâni la studio. Plus machiaj zilnic și lecții de engleză gratuite. Bineînțeles, programul de lucru e super-flexibil, tocmai ca să te poți adapta cu succes la cerințele facultății.

Zâmbește mult, acum e timpul tău

Facultatea o să fie superbă și pentru tine. Suntem convinse de asta. O să te obișnuiești cu noii colegi, cu emoțiile examenelor. O să legi prietenii, o să aduni întâmplări de povestit. Profită deci din plin de timpul ăsta.

Cel mai frumos e când ai și confortul material ca să uiți de stres. Jobul ăsta oricum se bazează pe zâmbetul tău, deci ți se potrivește de minune. O să primești tot ajutorul din partea noastră ca să-ți fie bine și să te simți excelent la studio.

Lucky Studio Iași videochat 2
Combină facultatea cu videochatul. Viața de studentă e frumoasă cu bani 4

Ca să te convingi de lucrurile astea, fă-ne o vizită și cunoaște-le pe celelalte modele din studio care sunt studente. Îți vor povesti din experiența lor cum e să îmbini banii cu învățatul. Suntem convinse că o să te atragă și pe tine lucrul ăsta.

Te așteptăm cu drag la o cafea, după ce afli orarul la universitate. Abia așteptăm să stăm de vorbă cu tine și să facem planuri împreună. Taxiul către sediu ți-l plătim noi, desigur. O zi superbă ca tine îți dorim!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *