Videochat Iași

Top 5 al parfumurilor preferate de modelele noastre

Lucky Studio
Lucky Studio

Fără a avea pretenția că facem un top perfect, vrem să vorbim despre preferințele modelelor noastre în materie de parfumuri. De ce parfumuri? Pentru că sunt slăbiciunea noastră cea mai mare, firește!

Cui nu-i plac mirosurile sexy, romantice sau fresh? Indiferent de ocazie sau doar pentru starea noastră de bine, ne dăm mereu cu parfumul nostru preferat. Uneori chiar e bine să experimentăm, pentru că sunt tot timpul variante noi, și mai atractive.

Dacă treci în mall pe lângă Douglas sau Sephora, e imposibil să nu intri un pic, să miroși sticluțele. Așa fac cam toate modelele de la noi și cam de fiecare dată ajung să cumpere câte ceva.

Partea bună că își permit să dea lejer 6-7 milioane pe un parfum sau eau de parfum, ca să se bucure și de persistența aromei. Ăsta e unul din avantajele jobului, firește. Dar hai să vedem câteva branduri și parfumuri aflate în topul preferințelor!

Lucky Studio parfum
Top 5 al parfumurilor preferate de modelele noastre 3
  1. Angel, Thierry Mugler. Deși e un clasic, pare mereu la modă. E imposibil să-l ignori și să nu facă parte din arsenalul tău de seducție.
  • London, Burberry. E un parfum care îți amintește de Marea Britanie, de stilul acela special al lor. E un tip de sofisticare care place doar anumitor persoane, deci cu siguranță are ceva aparte.
  • La vie est belle , Lancome. Ăsta e parfumul căruia îi face reclamă Julia Roberts, o actriță de care ne amintim cu plăcere din Pretty Woman.
  • Because It’s You, Armani Emporio . Tot ce ține de Italia e plăcut, dar în cazul ăsta chiar e interesant. Ba chiar e făcut și în varianta masculină, pe care o puteți face cadou bărbaților din viața voastră.
  • Light Blue Dolce & Gabbana. E un parfum care se găsește la Sephora, din câte știm. A devenit foarte popular printre modele și pe bună dreptate e așa. Pur și simplu are ceva special și merită încercat.

Cum spuneam, e un top al preferințelor acum, la început de Mai. Cum gusturile se schimbă, e foarte posibil ca la sfârșitul lunii deja să apară alte slăbiciuni. Dar tocmai asta e frumusețea pasiunilor pentru parfumuri: e mereu în schimbare, în căutare de ceva nou.

Unele modele de la noi au chiar și în camere sticluțe cu parfum. Le arată membrilor și îi întreabă ce preferă. Deși camerele video nu transmit mirosul, admiratorii își folosesc imaginația ca să fie cât mai implicați în această experiență.

Videochat Iași parfum
Top 5 al parfumurilor preferate de modelele noastre 4

Uite, deci, câte lucruri poți face cu pasiunea ta! Eleganța, senzualitatea și eleganța merg mereu mână în mână. Iar cu jobul ăsta le implică pe toate, se explică foarte bine plăcerea de a colecționa o mulțime de flacoane în culori și forme superbe.

Suntem sigure că și ție îți fac cu ochiul magazinele de cosmetice de lux. Ce preferi? Parfumurile sport sau de seară, pentru ocazii? Abia așteptăm să-ți cunoaștem părerea și să discutăm despre asta aici, la studio!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *