Lucky Studio program flexibil

Se redeschid facultățile din Iași! Acum poți învăța fără griji financiare!

Lucky Studio
Lucky Studio

Încă ne bucurăm de vacanță, încă mai profităm de ultimele zile cu soare. Dar deja parcă miroase a facultate. Ar mai fi fost bune câteva zile libere, dar asta e. Peste puțin timp, deja încep cursurile, se dă orarul, vezi dacă se învață în săli sau în online. Și iar îți pui problema banilor.

Iașul e un oraș scump și ai nevoie să-ți plătești o mulțime de lucruri. Dacă nu ești la buget, trebuie să-ți achiți taxa de studii. Pe urmă e căminul, dacă prinzi loc. Dacă nu, umbli după o chirie, care te poate costa măcar 200 de euro, dacă mai stai cu cineva, sau 300, 350 de euro dacă vrei singură. 

Videochatul te ajută să faci facultate

Sunt o mulțime de bani pe care nu-i ai și trebuie să faci rost de ei de undeva. Că poate ai tăi n-au posibilitatea să te ajute. Tradițional, studentele încercau să se angajeze barmanițe sau secretare pe la săli de sport, pe la mall, pe unde se putea. Oricum erau puțini bani pentru multă munca, dar acum e greu să-ți găsești și așa ceva.

În cazul ăsta, angajarea în videochat în Iași e o opțiune excelentă. Spre deosebire de alte joburi, poți să faci o mulțime de bani fără experiență, fără să-ți ceară cineva calificări profesionale, diplome. Cu un program normal, poți să faci mii de euro lunar, banii tăi. 

La Lucky Studio, încă avem locuri disponibile, iar la interviul de angajare vedem doar dacă știi cât de cât limba engleză. În rest, nu-ți dăm teste, nu te batem la cap cu prostii. Vedem doar dacă ești serioasă și chiar vrei să te ții de treabă. 

Lucky Studio model studenta
Acum poți învăța fără griji financiare

Chiar ne bucurăm când ne spui că ești studentă. Asta înseamnă că ești o fată isteață și ambițioasă. Faptul că nu renunți, deși îți este poate greu, e un semn bun. Dacă preferi să muncești pe bune ca să-ți finanțezi studiile, sigur o să ajungi departe. 

Ăsta e și rolul nostru: să te ajutăm să reușești asta. În primul rând, oferindu-ți cel mai avantajos sistem de comisioane din videochat în Iași. Pe scurt, la Lucky Studio câștigi mai mulți bani ca oriunde. 

Totodată, îți garantăm flexibilitatea programului de lucru. La Lucky Studio, poți munci după un program normal, dar cu zile și intervale orare alese de tine. Dacă vrei, faci bani dimineața sau noaptea. În cursul săptămânii sau Sâmbătă și Duminică. Ca să combini cât mai bine învățatul cu câștigatul banilor.

Înveți senină și relaxată

Partea cea mai frumoasă e că scapi de griji. Da, muncești, ai mai puțin timp liber, e nevoie să fii serioasă. Dar măcar știi că ai cu ce să-ți achiți toate cheltuielile. Nu mai stai cu grijă că nu ai să plătești cursurile sau chiria. 

Ba chiar poți să stai într-un apartament frumos, curat, mai aproape de centru. Sau în zona facultăților, să ajungi repede la cursuri, dacă nu se fac online toamna asta.

Uiți de dependența financiară față de familie sau alte persoane. Te descurci prin forțe proprii. Iar dacă aranjăm programul așa cum trebuie, îți rămâne timp și pentru tine, pentru viața ta privată. 

Cu alte cuvinte, devii o studentă relaxată, sigură pe sine, care știe cu certitudine că își va lua diploma în curând. Lucru pe care îl dorești și tu cu siguranță. În felul ăsta, poți să faci liniștită planuri de viitor, de carieră.

Așa cum îți închipui, la Lucky Studio avem multe alte modele exact ca tine. Sunt fete tinere, simpatice și istețe care vor să se descurce. Au înțeles că videochatul în Iași e cea mai bună variantă pentru ele și profită din plin de ea. Așa cum au succes ele, sigur poți și tu. 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *