Ai nevoie de un nou început

Ai nevoie de un nou început? Mută-te la noi!

Lucky Studio
Lucky Studio

Toate mai trecem prin momente încurcate. Plecăm din orașul în care ne-am născut, ne despărțim de partener, poate căutăm un nou început. Și avem nevoie să o luăm de la capăt. De asta e și atât de căutat jobul ăsta de model la Lucky Studio: aici ai șansa să alegi alt drum. Unul pe care să-ți fie bine. Ca să-ți facem mai ușor pasul ăsta, ne-am gândit să-ți oferim cazare gratuită în Iași.

Dacă vedem că ești fată serioasă și chiar îți dorești să faci treabă, poți să stai 2 luni la unul dintre apartamentele închiriate de noi. Singurele tale cheltuieli sunt utilitățile. Dar, cu banii câștigați de tine la studio, îți permiți lejer lucrurile astea. 

? ? ?

Dacă și tu primele 2 luni în studio vrei să mai stai la cazarea noastră, e ok. Chiria e mai mică decât în orice alt loc din Iași. Tocmai ca tu să lucrezi relaxată și să te poți stabiliza financiar. Desigur, te poți muta oricând vrei tu în altă parte. La cazare ai siguranță 100% pentru că accesul e permis doar modelelor care lucrează la Lucky Studio. N-au voie să intre bărbați, sau persoane necunoscute. Deci o să ai un loc al tău în care să te liniștești, să te odihnești, să-ți vezi de treburile tale.

? ?

Ca să-ți fie și mai comod la job, îți punem la dispoziție toate condițiile ca să câștigi bine, să-ți meargă așa cum meriți. Cazarea gratuită e doar unul dintre avantajele pe care le primești la Lucky Studio. Mai sunt multe altele, care te așteaptă și pe tine. 

? ? ? 

Până la urmă, tu ești cea care decizi cât de repede beneficiezi de ele. Dar alegerea ar trebui să fie simplă. În fond, la ce job din Iași ți se mai oferă cazare gratuită și bani cash ca să vii la muncă? Exact, videochatul în Iași e singurul domeniu unde primești așa ceva. Aici chiar ești susținută cu adevărat, sprijinită să faci progrese, să devii independentă financiar.

Deci, vrei să te muți singură și să încerci ceva nou? Hai la Lucky Studio, să stăm de vorbă și să ne cunoaștem. Dacă te vedem că ești o persoană ok, e plăcerea noastră să te găzduim cât timp ai nevoie. Hai, o să fie bine! Chiar foarte bine!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *