Lucky Studio videochat Iași 123

E ok să porți bijuterii la program?

Lucky Studio
Lucky Studio

Suntem femei și ne plac mult bijuteriile. Căutăm mereu să ne cumpărăm cercei, brățări, inele de tot felul, chiar și ceasuri. Asta facem însă în viața privată. Le purtăm acasă sau când mergem în oraș. Sunt ele oare însă ok la job, când ești online? Răspunsul depinde de situație. 

Sunt momente în care e nevoie chiar să porți bijuterii, iar în alte cazuri, mai bine le lași deoparte. Hai să vedem câteva exemple:

  1. Porți bijuterii când îți cere un membru

Sunt unii membri are au preferințe clare în legătură cu aspectul ăsta. Dacă a văzut ceva la tine care i-a atras din prima, s-ar putea ca cineva să-ți ceară să porți obiectul ăla tot timpul. Important e să-ți faci notițe despre detaliile astea și să ai bijuteria respectivă pregătită când apare persoana respectivă online.

  1. La fel, dacă le primești cadou

La fel, un membru poate să-ți cumpere el niște bijuterii și să ți le trimită la studio, ca să ajungă la tine. Atunci este indicat să porți acele lucruri, ca să-l faci să se simtă special.

  1. E ok dacă sunt de calitate

Dacă dai câteva sute sau mii de euro pe o bijuterie, atunci știi sigur că e de calitate. Membrii de pe site-uri sunt bărbați obișnuiți lucrurile scumpe, deci vor înțelege și vor aprecia cu siguranță obiectele de lux pe care le porți. E bine să fii atentă însă și la armonia cu stilul tău vestimentar și cu stilul tău în general. 

Chiar dacă dai câteva sute de euro pe o brățară, dacă e mai clasică, încearcă să n-o porți când tu ai chef de haine sport. La fel, dacă ți-a plăcut un lănțișor scump, dar e cu scris pe el, cu pietre prețioase colorate, încearcă să nu-l porți când ești în rochie, elegantă la program. Dacă reușești însă să împaci stilul unei bijuterii de calitate cu stilul tău de moment, atunci e perfect.

  1. Evită ceasurile

Dacă stai de vorbă cu cineva și te tot uiți la ceas, fie și din reflex, dai senzația că te grăbești. La fel e și în domeniul ăsta. Membrii cheltuiesc mult cu tine, așteaptă să le dai atenție, dar tu te tot uiți la încheietura mâinii. Poate ești obosită și mai și caști. Cum crezi că se simte persoana aceea? Cel mai probabil îi va trece cheful de privat și va pleca. De asta recomandăm fiecărui model, dacă se poate, să evite ceasurile online.

  1. Mai gândește-te cu pierce-urile

Pierce-urile pot fi foarte cool pentru tine. Avem multe modele care își pun în diverse locuri și le stă foarte bine. Important e însă să le placă și membrilor. Unii au o problemă cu stilul ăsta și s-ar putea să te evite. E de ajuns să vadă un preview al profilului tău online și, dacă zăresc un pierce pe undeva, sau un tatuaj poate, să treacă la următorul model. Mai bine încearcă fără și, doar dacă îți cer anumiți membri, să le pui la loc atâta timp cât ești cu ei în privat. Vezi, se poate să împaci toate gusturile!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *