5 sfaturi ca să eviți oboseala în videochat

5 sfaturi ca să eviți oboseala în videochat

Lucky Studio
Lucky Studio

Epuizarea e unul din cei mai mari inamici ai videochatului. Dacă simți că nu mai poți, sigur faci anumite lucruri în mod greșit. E nevoie să schimbi ceva cât mai repede. Altfel, oboseala îți va afecta jobul într-un mod profund negativ. Devine posibil să întârzii la program, să fii letargică în fața camerei, să n-ai chef de teasing sau de conversații. Cu cât recunoști semnele epuizării mai repede, cu atât ai șansa să intervii și să-ți recapeți energia.

Iată cele mai importante 5 sfaturi pe care noi, trainerele de la Lucky Studio, ți le dăm ca să fii tot timpul fresh:

  1. Dormi măcar 7-8 ore pe zi

Somnul e cel mai important element care îți reface energia. Dacă reușești să dormi 8 ore zilnic, atunci ai un boost extraordinar la job. Poți să și muncești, să te distrezi, să faci orice dacă dormi bine. Nu sacrifica niciodată timpul de somn pentru altceva. Doar așa îți vei menține un tonus pozitiv și o stare generală de sănătate. Somnul are niște efecte miraculoase dacă îi înțelegi rolul extraordinar.

  1. Fă-ți timp pentru sport

Poate e contraintuitiv să faci sport ca să fii mai odihnită. Că efortul obosește. Da, obosește, dar doar pe moment. De fapt, mișcarea îți dă o stare de bine care te ajută să dormi profund și să ai energie după aceea. Plus că sportul e benefic și în plan psihic. Îți dă forță să treci mai repede peste probleme și să fii mai pozitivă la job. Pe lângă faptul că te ajută și la slăbit. Ce fel de sport e mai bun? Contează mai puțin. Aleargă, mergi la sală, ieși cu bicicleta, joacă badminton în parcuri! Orice ajută, numai sport să fie!

  1. Mănâncă sănătos

Dacă bagi de la KFC sau Mac, e gustos pe moment, dar după asta parcă ai o bilă de fier în stomac. Îți taie orice elan de job și parcă îți vine să te întinzi. Plus că e un dezastru pentru siluetă, îți afectează tenul etc. Așadar, evită cât poți junk food-ul! Au apărut o mulțime de locuri în Iași de unde poți comanda mâncare sănătoasă. Dacă n-ai timp sau chef să te ocupi tu, roagă-le pe trainerele de la Lucky Studio să te ajute. Ele sună, comandă și așa îți vine mâncare sănătoasă, hrănitoare, care îți dă energie.

  1. Bea multă apă plată

Multe fete ignoră importanța hidratării. Sau, în loc de apă, beau Cola, ceva alcool și asta le afectează în multe feluri. Orice toxicitate băgată în organism se resimte. Dacă, în schimb, te hidratezi bine și bei, cum se zice la TV, minimum 2 litri de apă pe zi, te simți mult mai bine. Senzația de oboseală se diminuează, la fel ca și nevoia de a mânca. Dacă îți faci un obicei din asta, corpul tău și mintea ta beneficiază pe termen lung de un element vital.

  1. Evită turele prea lungi

Unul dintre secretele succesului în videochat este constanța la program. E bine dacă faci 80, 90 sau peste 100 de ore la perioadă. E foarte important însă să le faci constant. Că, dacă îți propui să faci 90 de ore, dar în primele zile din perioadă nu prea vii la program și apoi încerci să recuperezi pe final, nu e bine. Te suprasoliciți singură și asta nu te ajută. De asta, la Lucky Studio, nici nu acceptăm ture mai mari de 10 ore pe zi. Tocmai ca să te convingem să lucrezi constant, fără să te obosești prea mult. Ca să vii și în zilele următoare fresh la job.

În plus, la Lucky Studio, îți dăm bonusuri extraordinare începând cu 8 ore lucrate pe zi. Cu 2 zile libere pe săptămână. Așadar, chiar noi am gândit un program echilibrat pentru tine, ca să încurajăm constanța orelor. În felul ăsta, eviți excesul de muncă și faci doar ore de calitate. Desigur, dacă e nevoie și te ajută, poți să mai intri de pe telefon, de acasă, pe LiveJasmin sau celelalte site-uri care au aplicații de mobile. Dar îți recomandăm să faci asta tot cu măsură.

Tot ce ne dorim e să te vedem odihnită, veselă, cu chef de muncă. Că atunci când există chef, energie și motivare, totul devine posibil! Hai să avem grijă de noi și să uităm de oboseală!

Telefon Lucky Studio: 0742 286 286

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *