Lucky Studio Iași

3 feluri să refuzi un membru care te supără

Lucky Studio
Lucky Studio

Cei mai mulți membri sunt simpatici, amabili, care te respectă. Există însă și excepții. La fel ca în viață. Adică oameni care mai spun lucruri aiurea, care te enervează, plictisesc etc. Și atunci, cum e mai bine să procedezi?

Desigur, există și varianta simplă în care să îi dai afară din cameră. Sau să le spui lucruri aiurea. Din experiența noastră însă, îți spunem cu mâna pe inimă că există variante mult mai bune.

De ce? Foarte simplu: pentru că, dacă faci așa, iriți și alți membri. Care pot pleca și ei. Sau poate că tocmai unii dintre cei care te enervează au pur și simplu o zi proastă. Sunt stresați de la job și au o scăpare de față cu tine.

Lucky Studio videochat Iași
3 feluri să refuzi un membru care te supără 3

Și atunci, cel mai bine e să ai o reacție măsurată. Adică să gestionezi lucrurile direct proporțional cu ce fac și ei. Hai să vedem cum e cel mai bine:

  • Cazul 1: Doar vorbesc aiurea, fac mici chestii care te scot din sărite

E perfect ok să te superi. Și tu ai nevoie de un vibe bun, de o stare de ok. Mai ales că poate ai adunat oboseală și te irită tare ce fac ei. În situația asta, reacționează calm. Încearcă să le explici frumos de ce ești deranjată de ei.

Și ce ar putea să facă pentru ca lucrurile să fie din nou ok. O să descoperi cu surpriză că mulți oameni apreciază politețea, respectul și își corectează singur comportamentul

  • Cazul 2: Te stresează cu tot felul de comentarii aiurea și cu solicitări insistente

Asta e mai mult decât un mic deranj. E recomandabil însă să reacționezi la fel. Adică să încerci cu vorba bună. Iar dacă nu reușești, să îi dai un avertisment. Adică, doar dacă nu își vede de treabă să îl dai afară din cameră.

Ideea e aceeași: ce faci tu să fie proporțional cu ce face el. Să nu supra-reacționezi cu nervi, țipete, cuvinte urâte. Fiindcă nu îți face bine. În fond, tu ești online ca să faci bani, nu ca să te cerți cu cine știe membri nașpa.

Lucky Studio videochat
3 feluri să refuzi un membru care te supără 4
  • Cazul 3: Te jignesc sau îți propun lucruri aiurea

Din păcate, mai sunt uneori și din ăștia. Ține minte însă mereu că tu ești în control. Imediat cum cineva exagerează, anunță-ți trainera. Dacă vede și ea că oamenii respectivi îți spun lucruri nepotrivite sau îți propun lucruri în afara regulamentului site-urilor, îi putem înregistra. Și apoi, îi putem reclama imediat. Asta se poate lăsa cu o suspendare de cont pentru respectivele personaje. Dar chiar și în cazul asta, esențial e să-ți păstrezi calmul, ca să depășim cât mai repede situația neplăcută. Cu cât facem asta fără complicații, cu atât te poți întoarce mai repede la programul obișnuit.

Așadar, poți reține ce e mai important: avem soluții pentru orice situație. Niciun membru nu te poate deranja pe bune dacă tu nu accepți asta. Banii se fac cu seninătate, cu zâmbetul pe bune. Oricând te simți deranjată de ceva sau cineva, spune-ne nouă. Și ne ocupăm imediat de asta. Sperăm însă să ai cât mai multe zile superbe, ca asta! Succes mare la încasări!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *