Lucky Studio videochat Iași

3 lucruri pe care le spui unei persoane căreia nu-i place videochatul

Lucky Studio
Lucky Studio

Să zicem că ești la un party, între cunoscuți, și cineva începe să spună că e aiurea videochatul. Sunt mereu persoane din astea care n-au altă treabă și vorbesc aiurea. Și atunci ce faci? Evident, o variantă e să îl ignori. Că n-are rost.

Dar uneori nu te poți abține. Și parcă îți vine să-i spui câteva. De obicei, cei care au o treabă cu videochatul spun că e imoral. Că nu e un job ca oricare altul, că se câștigă prea mulți bani fără merite și altele de felul ăsta.

Cred că orice model de videochat de la Lucky Studio a fost în situația asta. Și fiecare are propriul răspuns. Ca să facem așa, un rezumat, sfatul nostru e să răspunzi așa:

Lucky Studio model videochat Iași 3
  1. Îi arăți că e primitiv în gândire

Cine are ceva cu videochatul e, de fapt, o persoană cam înapoiată. În Statele Unite, Olanda sau Germania, lucrurile astea sunt o normalitate. Fiecare lucrează unde vrea, cum vrea și nimeni nu-și permite să comenteze. 

E ceva de prost gust să te legi de un domeniu anume. Cu alte cuvinte, lumea e atât de deschisă acolo, încât o atitudine de genul ăsta ar fi greu de imaginat. 

Cam asta ai putea să-i spui și tu acelei persoane: că e înapoiată. Dacă ar scoate capul din nisip și ar vedea ce se întâmplă în alte țări, ar vorbi mai rar. În felul ăsta, îl faci să se simtă prost și să se mai gândească la părerile lui înapoiate.

  1. Îl întrebi cât câștigă el

De obicei, persoanele pornite contra videochatului în Iași sunt, de fapt, frustrate. Câștigă puțin și au joburi care îi fac nefericiți. Iar în loc să facă ceva cu viața lor, să se descurce mai bine, încearcă să-i tragă pe ceilalți în jos. Și așa se apucă să vorbească aiurea, ca să-i enerveze pe cei din jur.

În cazul ăsta, ar fi bine să-i amintești cât face un model de videochat din Iași. Adică multe de mii de dolari pe lună, față de cele câteva mii de lei, pe care le câștigă el. Să-i spui că unele modele plătesc mai multe impozite într-o lună decât plătește el într-un an. 

Adică, dacă tot e frustrat, măcar să aibă motive. Să-i reamintești cât de josnic e în felul în care se manifestă. 

  1. Îi spui că modelele fac fericiți alți oameni

În al treilea rând, poți să te legi chiar de jobul lui. Probabil că face ceva plictisitor, de care e nemulțumit chiar el. Pe nimeni nu interesează cu ce se ocupă dânsul. În schimb, un model de videochat distrează membrii, le face ziua mai frumoasă. 

Poate că nu e ceva spectaculos, dar tot e ceva demn de luat în seamă față de jobul lui neînsemnat. Și așa îi închizi gura. Sau măcar îl faci de râs în fața celor prezenți. Oricum, nu cred că va mai îndrăzni să deschidă subiectul ăsta prea curând.

Videochat Iași Lucky Studio 1

În concluzie, orice ai alege, să ignori situațiile astea sau să le confrunți, e ok. Important e să fii bine cu tine, mulțumită de alegerea ta. Când știi că-ți merge bine, câștigi de x ori față de oricine altcineva din locul ăla, poți să ții capul sus.

Oameni invidioși și cu vederi înguste vor fi cât e lumea. N-are rost să-ți faci sânge rău din cauza lor. Dacă ai chef să-i faci să se simtă mici, nu ezita. Merită să le spui ce crezi despre ei, să nu lași de la tine.

Că persoane de genul ăsta, dacă nu sunt făcute de râs, pot intimida pe altcineva cu mai puțină experiență. Sau răspândesc aiurea idei de 2 lei și pe urmă se iau și alții după ele. De asta te apreciem dacă pui lucrurile la punct.

Ai toate motivele să fii mulțumită de drumul pe care l-ai ales. Când tu ești mulțumită de cum îți merge, discuți altfel cu dătătorii cu părerea. Pune-i la locul lor și fă-i să se simtă neînsemnați. Cum și sunt, de altfel.

Noi îți dorim să fii cât mai fericită și te susținem în tot ce faci. Suntem mândre de tine că ești model de videochat în Iași. Și mai ales că ne ești colegă la Lucky Studio! O zi superbă ca tine să ai!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *