Lucky Studio videochat Iasi multi-site

La Lucky Studio, faci bani prin tehnica multi-site

Lucky Studio
Lucky Studio

În lumea videochatului, site-urile au un rol esențial. Unele sunt mari, cu milioane de membri, altele mai micuțe. Există și site-uri elegante, unde sunt și membrii cei mai bogați. Altele promovează nuditatea gratis, unde vin oameni cu mai puțini bani.

Lucky Studio îți oferă libertatea deplină de a alege ce ți se potrivește mai bine. De asta poți combina câteva variante, ceea ce se cheamă tehnica multi-site.

Pentru că suntem singurul studio de videochat din Iași premium, ne orientăm, firește, tot spre site-urile premium. 

Îți dăm posibilitatea să fii un model de top pe LiveJasmin

Lucky Studio e singurul studio din regiunea asta a țării care e Certificat LiveJasmin. Asta înseamnă că avem un parteneriat strâns cu site-ul Nr. 1 din lume în privința calității. 

Nuditatea este permisă doar în privat, iar membrii plătesc mult mai mult ca să aibă acces la tipul ăsta de experiență. Totul e mai elegant pe site, se câștigă mai mulți bani, dar și concurența e mai ridicată.

Așadar, e nevoie ca și noi, împreună, să oferim calitate la cel mai mare nivel pe site. Asta înseamnă să arăți tot timpul impecabil, să vorbești bine limba engleză, să respecți membrii. 

Multe din modelele noastre reușesc deja să fie la nivelul ăsta și rezultatele financiare sunt cu adevărat pe măsură. Deci, dacă pot ele, sigur poți și tu. Mai ales că partenerii de la LiveJasmin ne oferă tot felul de promoții și trafic garantat pentru tine, atunci când ești serioasă, ambițioasă.

Din aceste motive, cele mai multe modele Lucky Studio lucrează pe LiveJasmin ca site principal. Ba chiar unele dintre ele lucrează doar aici, ca modele exclusiviste, cu beneficii suplimentare.

Merită să știi însă că, tocmai din cauza condițiilor de calitate cerute de site, e bine să încerci și tu LiveJasmin doar când ești pregătită. De asta te ajutăm cu training intensiv, lecții de engleză și comunicare, machiaj, consiliere în privința ținutelor. 

Lucky Studio blog videochat Iași

Poți combina un site principal, cu încă unul secundar

Până să fii pregătită să fii exclusivistă pe LiveJasmin, poți lucra însă și pe alte site-uri la noi. Prin tehnica multi-site poți combina, să zicem, Flirt4Free cu Adult Work. Sau, mai apoi, LiveJasmin cu Adult Work. 

Preferăm să ne orientăm spre combinațiile astea pentru că Flirt4Free și Adult Work sunt cele mai apropiate site-uri de zona premium, adică de LiveJasmin. 

În felul ăsta evităm zona de nuditate gratuită, de calitate mai scăzută, pe care se bazează alte studiouri de videochat din Iași. De ce? Pentru că acolo ai fi mai expusă, ai face mai puțini bani, cu un efort mult mai mare.

Stilul ăsta multi-site, dar orientat spre premium îți dă flexibilitatea necesară pentru a înțelege bazele videochatului. Vezi ce tipuri de membri sunt, ai timp să faci training ca lumea cu colegele de la Lucky Studio. Totodată, observi beneficiile financiare ale unui program bine organizat.

Apoi, când ești pregătită și doar dacă vrei, mergem spre LiveJasmin. Ca să beneficiezi din plin de avantajele celui mai bun site de videochat din lume. 

Ai întrebări despre tehnica multi-site sau despre aspre aspecte alte jobului de model? Sună-ne chiar acum! Abia așteptăm să-ți răspundem la orice curiozitate!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *