Lucky Studio videochat Iași 30

“Ce site-uri merg acum mai bine?” – hai să-ți spunem părerea noastră!

Lucky Studio
Lucky Studio

Tot ce s-a întâmplat (și se mai întâmplă încă) legat de virus și pandemie a adus multe schimbări în industria noastră. Unele site-uri care înainte mergeau acum merg mai slab. Alte site-uri cărora nu le prea dădeau fetele atenție au început să fie interesante. Chiar foarte interesante. Oricum, primim mereu întrebarea asta: “Ce site-uri credeți că mi-ar merge mie mai bine? Îți dăm un răspuns chiar acum!

Lucky Studio videochat Iasi 28
“Ce site-uri merg acum mai bine?” – hai să-ți spunem părerea noastră! 2

Premium sau freemium- alegem împreună

La Lucky Studio lucrezi prin tehnica multi-site. Adică ai șansa să deschizi 1, 2 sau chiar 3 site-uri. Cam asta ar fi limita recomandată pentru a-ți păstra totuși focusul. Concentrarea pe unul sau doar câteva site-uri e esențială pentru a-ți putea crește așa cum trebuie conturile. Cât despre ce site-uri anume îți propunem, asta depinde de ce stil de model ești tu.

Dacă știi bine engleza, îți place eleganța și ești îngrijită, atunci îți recomandăm site-urile premium. În categoria asta, LiveJasmin e alegerea Nr. 1. Site-ul a avut o scădere la sfârșitul anului trecut, dar acum e într-o revenite puternică și modelele noastre fac cei mai mulți bani aici. Dacă vrei să mai ai un site de sprijin, merită să încerci AdultWork. E un site mai mic, dar comisionul e substanțial și poți da de membri cu bani din Marea Britanie.

Dacă în schimb îți place stilul mai sport, mai dinamic, bazat pe show și știi engleza la nivel începător, atunci îți recomandăm site-urile freemium. Dintre ele, cel mai bine merge acum Chaturbate. Stripchat era ok, dar acum a mai scăzut și fetele noastre au căutat alternative la el. Desigur, avem și colege care fac bani pe ImLive sau XLove. Dar focusul e din nou pe LiveJasmin, pe videochatul premium, pentru că aici sunt membrii cu cei mai mulți bani. Iar site-ul e într-o categorie aparte în privința calității.

Poți lucra multi-site sau exclusiv pe LiveJasmin

Desigur, decizia de a te orienta pe un site sau altul o luăm împreună. Dacă ești la primul job în videochat în Iași, îți deschidem niște site-uri mai mici în primele zile. Ca să înveți fără presiune cum e jobul, care e interacțiunea cu membrii. Deci lucrezi prin tehnica mulți-site. Apoi, pe măsură te simți mai relaxată, îți deschidem și LiveJasmin dacă e cazul. Ușor, ușor, creștem contul și îți creezi propria bază de membri. Cu care faci bani și te ridici în încasări. În primele luni, cel mai probabil vei avea 1-2 site-uri de sprijin. După care vedem dacă e cazul să devii model exclusivist LiveJasmin. Adică să ai focus pe cel mai bun dintre toate site-urile de videochat.

Oricum, la Lucky Studio ai o mulțime de opțiuni prin tehnica mulți-site. Vedem ce ți se potrivește ție și ne adaptăm. Asta elimină orice presiune de pe umerii tăi. Îți oferim flexibilitate, variante din care să alegi. Așa cum facem cu toate celelalte modele ale noastre. Important e să zâmbești și să te simți liberă să faci bani!

Telefon Lucky Studio: 0742 286 286

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *