Coperta-Lucky-Studio

Lucky Studio este primul studio de videochat care are un Manual de stil

Lucky Studio
Lucky Studio

La Lucky Studio, mă pot lăuda că am cel mai cool job din videochat. Motivul e foarte simplu: ca trainer, pot ajuta enorm modelele cu care lucrez pentru că studioul tocmai a creat un Manual de stil. Când am auzit prima dată de ideea, mi s-a părut ca un vis care devine realitate.

Lucky Studio videochat Iași 9
Lucky Studio este primul studio de videochat care are un Manual de stil 2

De 5 ani, de când am jobul ăsta, mi-am dorit să am un manual de felul ăsta pe care să mă bazez când lucrez cu fetele. Și iată că acum e aici, la dispoziția mea, pentru a lucra în cel mai profesionist mod cu putință.

Dacă n-ai mai lucrat niciodată în videochat, sau doar la un studio mai mic, poate te întrebi ce înseamnă chestia asta și cu ce îți poate fi ție de folos. Ei bine, ca să înțelegi mai bine, manualul ăsta conține toate cunoștințele trainerelor și expertelor noastre, cu ani de experiență în videochat. Fiecare colegă a contribuit cu câte un secret al jobului său, cu ce știe, cu ce a văzut că merge și aduce bani pentru modele.

Adică sfaturi despre cum să te îmbraci, cum să te machiezi, cum să-ți îngrijești tenul și tot ce ține de felul în care arăți. Partea cea mai tare e că fiecare pas e anumit făcut pentru diverse tipuri de ten, de păr, adică e pentru orice fel de fată care vine să lucreze la Lucky Studio.

Sunt așa de multe detalii, încât manualul ăsta are 57 de pagini, deci e plin de informații care te ajută enorm. Normal că eu, ca trainer, îi știu fiecare propoziție, că asta e meseria mea: să știu cum să te ajut. Dar, dacă vrei și tu să faci progrese, să arăți potrivit pentru fiecare rol pe care îl joci în fața camerei video, manualul ăsta îți stă la dispoziție și ție.

Poți să te oprești la paginile unde sunt lucruri care ți se potrivesc ție, îți poți nota sfaturile de acolo și le poți experimenta. Din experiență îți garantez că funcționează 100% și eforturile tale de a aplica lucrurile astea îți vor aduce o mulțime de bani.

Așa o să înțelegi și mai bine de ce Lucky Studio este și va fi mereu cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *