Lucky Studio videochat banii tăi

Ce fac după ce mă las de videochat?

Lucky Studio
Lucky Studio

Cum să fac bani oare după modelling? Poate că nu-ți pui întrebarea asta prima dată când vii la studio. În primele zile sau luni ești preocupată să câștigi repede bani, să-ți faci o bază de membri. Și e absolut normal să fie așa. 

Când încep să vină sumele mai mari, te gândești să-ți rezolvi problemele financiare din trecut. Și îți vine cheful de cumpărături. Și lucrul ăsta e perfect ok. Mai târziu însă, începi să iei în calcul și realizarea viselor tale. Adică planurile pe termen lung.

Dacă ai 18-20 de ani acum, poți să faci 15 ani liniștită. Sau chiar mai mult. La o medie a câștigurilor tale de 5.000 de dolari pe lună, se adună o mulțime de bani. Fă un calcul ca să te convingi!

Evident, nu economisești toți banii. Te mai distrezi, îți mai cumperi lucruri, poate o mașină, mergi în vacanțe. Are însă sens să pui și bani deoparte. Dacă lași într-un cont măcar 1.000 de dolari pe lună, asta înseamnă 12.000 de dolari pe an. Hai să zicem rotunjit- 10.000. Înmulțit cu 15 ani, înseamnă 150.000 de dolari la bancă, banii tăi!

Pune banii tăi la treabă!

Astfel, în ziua în care te hotărăști să pui punct videochatului, ai o sumă importantă pe care te poți baza. Și cu care ai șansa să începi o mică afacere:

  • Deschide-ți un salon de unghii

Cu toate suntem fascinate de unghii. Căutăm specialiste prin Iași, saloane care să ne ofere servicii de calitate. Deci e o piață enormă pentru domeniul ăsta. Ai avea multe cliente și dintre actualele colege de la Lucky Studio. Iar investiția necesară e probabil o treime din suma asta.

  • Fă-ți un magazin cu flori pentru evenimente 

Dacă îți plac aranjamentele florale, poți să mergi în direcția asta. Găsești încă o prietenă care vrea un job frumos și îți deschizi în centrul Iașului un mic magazin cu buchete speciale pentru nunți, botezuri și aniversări. 

  • Fă-ți un mini-shop pentru copii mici

Ai o șansă bună și cu un mic magazin pentru mame cu copii mici. În loc să le cumpere direct de pe net, multe dintre ele preferă să le vadă, să pună mâna pe ele. Fie că e vorba de jucării sau accesorii. În loc să oferi ce se găsește și pe Emag, faci contract cu un producător premium și oferi lucruri de calitate, pentru cliente cu bani.

Lucky Studio Banii tăi

Așa cum vezi, ai o mulțime de oportunități. Poți să îți deschizi liniștită o afacere care să-ți asigure un venit bun și constant. O altă variantă e să investești în 2-3 apartamente. Venitul din chirii ar fi mai mic, dar nu trebuie să mai faci nimic. Pur și simplu îți vezi de viața ta și încasezi niște bani lunar.

Oricum, dacă deja te gândești la lucruri din astea, suntem mai mult decât bucuroase să îți oferim consultanță. Facem chiar și planuri împreună, cu etape, cu un drum clar de urmat. Ca să știi exact ce ai de făcut, cum să îți administrezi banii.

Orice ai alege, te așteaptă o viață frumoasă. Și acum, și în viitor. Ne bucurăm că ți se întâmplă atâtea lucruri bune și că privești cu optimism viitorul. Contează pe noi, pe tot sprijinul echipei Lucky Studio!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *