Lucky Studio model videochat Iași (1)

Argumente pro și contra despre videochatul non-adult

Lucky Studio
Lucky Studio

La Lucky Studio poți lucra și pe videochat adult, dar și pe videochat non-adult. Depinde cum vrei. Ca să știi ce alegi, e bine să-ți spunem care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni.

Hai să începem cu videochatul non-adult! De obicei, fetele care se interesează de varianta asta sunt la început, puțin timide. N-au mai lucrat niciodată în videochat în Iași, deci abia acum văd despre ce-i vorba cu jobul ăsta.

Lucky Studio model videochat Iași

Dacă ești cumva la fel și tu, atunci da, videochatul non-adult poate fi ok pentru tine. Hai să vedem avantajele:

  1. Faci videochat fără nuditate, fără să fie nevoie să te dezbraci
  1. Posibilitatea să ai probleme cu cineva care te-ar putea la o adică să te vadă într-o postură intimă pe vreun site e zero
  1. Îți dezvolți abilitățile de comunicare, pentru că te bazezi doar pe conversații
  1. Devii mai determinată să-ți perfecționezi limba engleză
  1. Ai timp să înțelegi mai bine despre ce e vorba cu celălalt tip de videochat, cel cu nuditate

Evident, este și un minus la sistemul ăsta de lucru. Unul singur, însă foarte important: de obicei, câștigi mai puțini bani decât la videochatul adult. Pur și simplu asta își doresc membrii și așa funcționează site-urile.

Desigur, putem face multe pe partea de confidențialitate și dacă optezi pentru videochatul clasic. La Lucky Studio îți blocăm accesul către contul tău pentru userii din România, Spania sau Italia. În felul ăsta ești sigură că rudele plecate la muncă în străinătate n-au cum să te găsească online.

Totodată, te poți baza pe aceeași seriozitate deplină a echipei noastre, care e exclusiv feminină.

La fel, îți poți dezvolta abilitățile de comunicare și limba engleză chiar aici la sediul nostru. Lucky Studio îți oferă cursuri gratuite în acest sens, ca să poți oferi o experiență completă admiratorilor tăi online.

Până la urmă însă, tu decizi dacă și când faci trecerea asta. La Lucky Studio suntem mereu lângă tine, să ne sfătuim, să facem cum e mai bine. Indiferent care e dorința ta, ne străduim să extragem maximum de performanță din prezența ta pe site-uri. Fiindcă scopul final e doar unul singur: să faci cât mai mulți bani, în cel mai relaxat mod cu putință!

Abia așteptăm să ne spui cum vrei să începem! 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *