Preziosa videochat Iași 94

Ești mai timidă? Te învățăm noi cum să discuți cu membrii!

Lucky Studio
Lucky Studio

La Lucky Studio, lucrăm cu modele foarte diferite. Unele sunt curajoase din prima, n-au nicio problemă să discute cu oricine. Își fac repede prieteni, le place să discute cu membri noi pe site-uri. Normal, că și pentru noi e mai ușor așa. Dar asta e o minoritate.

Majoritatea modelelor sunt așa cum probabil ești tu. Adică n-au mai făcut vreodată videochat în Iași, poate sunt la primul job. Așa că e normală timiditatea. Mai ales că ai de vorbit pe net cu persoane pe care nu le-ai mai văzut vreodată.

Uite cum să începi o conversație

Ok, acum hai să vedem cum facem! În primul rând, să-ți spun ceva despre noi: majoritatea trainerelor de la Lucky Studio au fost și ele modele. Au luat-o de la zero, exact ca tine. Așa că știu perfect emoțiile prin care treci, că le-au avut și ele. 

La început le era și lor dificil să discute cu membrii de pe site-uri. Treptat, au trecut peste momentul ăsta, și au învățat secretul deschiderii unei conversații. Vrei să-l afli și tu? E mai simplu decât crezi!

În primul rând, salută acel membru. Întreabă-l cum îl cheamă, de unde e. Apoi cere-i niște detalii despre orașul lui, dacă e interesant, dacă are unde se distra, dacă sunt restaurante bune. Lucruri banale, de genul ăsta, dar care leagă o discuție.

Mai departe, întreabă-l cu ce se ocupă, ce face efectiv la muncă. Sau unde se duce în vacanță, dacă are câini, pisici, dacă îi plac mașinile sau motocicletele. După cum vezi, nu sunt teme complicate de discuții. 

Nu te bloca singură cu ideea că trebuie să știi literatură sau să stăpânești cine știe ce teme complicate pentru a vorbi cu oamenii aceia. Sunt persoane ca și tine, care vor doar să socializeze, să petreacă timpul cu cineva sexy.

Preziosa videochat Iași 126

Pune-le multe întrebări, pentru că întrebările deschid cel mai bine o discuție. O să vezi că vor prelua ei conversația. Vor fi curioși să afle lucruri despre tine, vor glumi și așa mai departe. E de ajuns doar să începi, că lucrurile merg de la sine, ai să vezi!

Ține minte să faci și bani din conversații

Din experiență știm că momentul în care începi să te simți confortabilă discutând e foarte simpatic. Ești bucuroasă că ai depășit o limită, că ai ieșit din zona de confort. Apoi ești tentată să-ți exersezi noul skill tot mai mult.

E cumva firesc să faci asta. Mai ales că în timpul ăsta înveți mai bine engleza, capeți încredere în tine. Amintește-ți însă că scopul tău e să faci bani. Și că discuțiile sunt doar un mijloc pentru încasări mai mari.

Deci, chiar dacă ai prins gustul conversațiilor, invită membrii în privat. Condu-i cu delicatețe către momentul în care plătesc pentru prezența ta virtuală. Când îți dezvolți și abilitatea asta, o să fii uimită de rezultate.

Oricum, fii liniștită, te poți baza pe sprijinul constant al trainerelor de la Lucky Studio. Colegele noastre îți observă progresul și îți dau tot felul de sfaturi utile. Iar dacă vrei, te ajutăm și prin cursuri de dezvoltare personală gratuite, aici, la sediul nostru.

Așadar, fii relaxată! Chiar dacă la început ți se pare mai greu, o să-ți dezvolți abilitatea de  a comunica. Precum și puterea de a converti discuțiile în bani. Îți garantăm 100% sprijinul colegelor de la Lucky Studio pentru a realiza asta!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *