Lucky Studio training videochat Iași

Cum e un interviu de angajare în videochat la Lucky Studio?

Lucky Studio
Lucky Studio

Interviul de angajare e peste tot așa, un fel de mare încercare personală. În teorie, te aștepți să fii testată, întrebată, verificată în toate felurile. Sunt tot felul de lucruri pe care le auzi de la alții, că e cu emoții, cu întrebări dificile. Nu însă și la noi.

Poate că așa e prin alte părți. Adică ai nevoie să-ți pui la punct un CV perfect, să vii cu recomandări excelente. Dar în videochat în Iași contează mult mai puțin aspectele astea. E foarte frumos dacă ești studentă sau ai nu știu ce experiență la alt job. Dar modelling-ul e altceva.

La studio, ai nevoie de calități diferite. Sau le dezvolți cu ajutorul nostru dacă încă îți lipsește ceva. Faptul că ai mai lucrat la o anumită firmă sau la un magazin e irelevant. Hai să-ți spun în schimb ce contează cu adevărat pentru noi:

  1. Să fii serioasă

Da, poate sună prea puțin spectaculos. Dar seriozitatea contează mai mult decât orice CV de pe lumea asta. La Lucky Studio te ajutăm cu o echipă de 14 trainere să înveți totul ca model. Te luăm de la zero și avansăm pas cu pas. Deci îți dăm noi toată pregătirea necesară.

Ai prea puțină nevoie de recomandările unui fost șef. Sau de cunoștințe tehnice de prin alte părți. Aici înveți totul repede și gratis. Așa începi să faci bani din prima zi. Lucrul ăsta funcționează însă cu o singură condiție: să dovedești seriozitate.

Adică ne așteptăm să fii atentă la ce-ți spunem, să aplici sfaturile noastre. Dacă stabilim o treabă, chiar să te ții de ea. Pentru că orice facem aici e pentru binele tău, ca să-ți meargă ție grozav.

Trainer videochat Iași Lucky Studio
  1. Să ai o atitudine pozitivă

Fiecare dintre noi are probleme în viață. Fie în familie, fie chestiuni personale sau de cuplu. Important e să le lăsăm un pic deoparte când venim la job. Ca să obținem cât mai mult din videochat și să putem depăși mai ușor orice provocare.

De asta apreciez mult zâmbetul la prima discuție cu tine. Dacă e dublat și de seriozitate, cum îți spuneam mai înainte, deja se conturează bazele unei bune colaborări. Atitudinea pozitivă atrage mereu mai multă simpatie din partea membrilor și, prin urmare, încasări mai bune.

Din experiență îți spun că sunt și modele care are foarte bine, dar care fac mai puțini bani când sunt arogante, supărate pe ceva sau nervoase. Important e să ții minte că jobul ăsta e ca în show-business. Când intri live, ai nevoie să arăți cât mai bine pe cameră, să radiezi încredere și bună dispoziție. Așa atragi banii către tine.

  1. Să fii motivată

Chiar dacă știi foarte puține despre domeniul ăsta când vii la interviu, e ok. Contează mai puțin dacă ai lucrat înainte de acasă și nu ți-a mers sau de la alt studio. Aici facem treabă împreună dacă ești determinată să câștigi bine.

De fapt, promovăm un spirit diferit față de alte studiouri de care ai mai auzit. Noi te ajutăm nu doar să faci câteva mii de dolari pe lună. Misiunea noastră, la Lucky studio este să te sprijinim să-ți schimbi viața în bine.

Lucky Studio trainer videochat Iași

Adică nu doar să câștigi bani, ci să câștigi foarte mulți bani. Pentru asta e nevoie să fii ambițioasă, concentrată pe ce vrei să faci. Cu atitudinea potrivită putem ajunge oricât de sus. Mai departe decât ți-ai închipuit vreodată. Așa cum reușesc toate celelalte modele care îți vor deveni colege!

Poate că tot ce vezi aici e diferit față de ce ai mai văzut sau auzit în alte părți. E un alt spirit. Poți fi sigură că discuția pe care o s-o avem e una deschisă, prietenească. Lasă emoțiile deoparte, fiindcă n-are sens să te stresezi.

Din contră, zâmbește, bucură-te de oportunitatea asta. Azi e primul pas către succesul financiar. Hai să celebrăm împreună acest moment, de care sigur îți vei aminti peste ceva timp. Te aștept cu drag la Lucky Studio și ține minte: fii liberă să faci bani!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *