Lucky Studio Iași 1

Eu sunt drăgălașă și mi se spune că modelele sunt femei fatale. Oare aș putea să fac bani?

Lucky Studio
Lucky Studio

Dacă ți-ai pus întrebarea asta, fii pe pace, sunt multe alte fete care fac la fel. Răspunsul simplu este: stai liniștită, poți să câștigi și tu foarte bine. Răspunsul mai în detaliu te va convinge 100%. 

În primul rând, videochatul e despre oameni. Bărbații intră pe un site de genul ăsta ca să caute lucruri diferite: unii caută erotism, alții sunt interesați de comunicare, de experiențe plăcute. Așa cum se întâmplă în viața reală, unii preferă blondele înalte, cu silicoane, alții vor brunete micuțe, simpatice. La fel e și cu femeile fatale sau cele drăgălașe. 

Fii simpatică și zâmbește mult

Așadar, nu există un standard de frumusețe, de atractivitate. Oricine poate să facă bani din jobul de model dacă știe să-și scoată în evidență calitățile pe care le are. Plus că nimeni nu e perfect. Dacă ești micuță, simpatică, vorbăreață, sau de o timiditate interesantă și te promovezi inteligent așa, o să atragi o mulțime de membri.

Lucky Studio Iasi 3 1
Eu sunt drăgălașă și mi se spune că modelele sunt femei fatale. Oare aș putea să fac bani? 3

Pur și simplu sunt persoane care caută exact stilul tău. Și atunci e bine să mergi în direcția asta, să fii cine ești în realitate. N-are rost să încerci să te schimbi, să devii și tu o femeie fatală, machiată puternic, imitând cine știe ce priviri sau mișcări.

La fel e și cu ținutele. Uită de roșu aprins, de negru, de rochii din piele sau mai știu eu ce. Mergi pe ceva lejer, dar de calitate, în care să te simți bine. Pe stilul ăsta mai tineresc sunt o mulțime de haine simpatice la Calvin Klein de exemplu, care sunt abordabile ca preț chiar aici, la mall-ul din Iași.

Adaptează-ți totul la stilul pe care te simți ok să-l promovezi fără efort. Zâmbește mult, pune muzică veselă când ești online, fă multe glume și dansează cum îți vine. O să vezi că sinceritatea ajută mult mai mult decât mișcările calculate.

Fii constantă în ceea ce transmiți

Împreună cu trainera ta, lucrează mereu la aspectele astea, astfel încât să ai continuitate. Dacă te promovezi așa online, preocupați-vă ca și fotografiile sau filmele de la profil să fie la fel, să transmită aceeași imagine.

Fii atentă și la părerile membrilor. Întreabă-i ce le place, vezi dacă preferă o anumită culoare sau alta, un stil mai sport sau mai jucăuș. Testează și diferite stiluri de mesaje, încearcă să observi ce prinde mai bine, apoi mergi în direcția care îți aduce succes.

Lucky Studio Iasi 3
Eu sunt drăgălașă și mi se spune că modelele sunt femei fatale. Oare aș putea să fac bani? 4

Din nou, trainerele din jurul tău te pot ajuta mult. Au experiență și o vor folosi în avantajul tău, pentru că au lucrat înainte cu zeci de modele pe stilul tău. Ai încredere că-ți vor binele, pentru că singurul lor rol în studio este să te sprijine pe tine.

Mai departe, ține de motivarea ta. Cu cât ești mai determinată să câștigi bine, cu atât lucrul ăsta se va întâmpla mai repede. Ai absolut toate calitățile ca să reușești, la fel ca modelele care se promovează ca femei fatale. Mult succes și hai să facem treabă bună împreună!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *