image

OnlyFans vs Videochat . Din care se castiga mai bine ?

Lucky Studio
Lucky Studio

Daca și tu ai intrebarea asta , esti persoana potrivită la locul potrivit . Să-ți explic pe scurt de ce poți face de 10 , 20 de ori mai multi bani din videochat decat din OnlyFans si ca timpul tau pretios nu merită investit in realizarea de content nefolositor pe care oricine il poate face.

Desi poate parea o varianta viabila din care sa realizezi un venit pasiv pentru care tu nu trebuie sa muncesti mai deloc , te asigur ca nu este in nici un caz visul la care ai sperat tu . Atunci cand doresti sa faci bani cu adevarat din OnlyFans trebuie sa te gandesti ca imaginea ta va fi cea care va vinde. Iar daca numele tau nu este numele vreunei vedete faimoase sau daca nu esti vreo starleta de filme pentru adulti  cu o baza mare de fani ,șansele ca tu sa vinzi contentul si sa faci un job din asta sunt foarte mici .

Contentul din spate oricat de apreciat ar fi , va trebui sa il filmezi sau sa il creezi tu , ceea ce înseamnă ca tu va trebui sa vii mereu cu idei noi de conținut ca sa tina subscriberii mereu acolo . Daca nu te pricepi la crearea de continut va trebui sa colaborezi cu fotografi si videografi care bineinteles trebuiesc platiti inainte ca tu sa realizezi continutul si sa-l vinzi . Deci investiția inițială este destul de mare . O sedinta foto profesionala pleaca de la 100 de euro si poate ajunge cu tot cu tinute  si locație la cateva mii .

 In videochat te luam de la zero .Nu trebuie sa ai experiență in domeniu . Costurile inițiale sunt deloc sau minime . Nu trebuie sa treci prin procese complicate pentru a-ti deschide conturi pe site-uri si sa aștepți aprobarea lor . Iti oferim training dedicat , suport tehnic ,  sedinte foto-video gratuite , machiaj , lectii de limba engleza si dans . Procente pentru modelele noi de pana la 70 % , pentru ca tu sa fii  motivata mereu sa fii cea mai buna versiune a ta.

Garanteaza pentru noi 12 ani de experienta in videochatul premium adult . Te astetam la interviu ca sa-ti explicam mai in detaliu cum poti realiza incasari de 10.000 $ la perioada in mod constant fara investitii uriase din timpul si banii tai.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *