lucky-studio-de-videochat-iasi-46

Care sunt calitatile de care trebuie sa dispuna un model de videochat la LuckyStudio

Lucky Studio
Lucky Studio

Stiti ca barbatii smart( inteligenti) nu sunt atrasi doar de aspectul fizic al unei femei ci si de alte calitati pe care orice femeie le detine precum: empatia, socializarea, sensul umorului etc. O femeie frumoasa si inteligenta mereu va atrage mai mult atentia sexului puternic. 

Cumva se porneste de la ipoteza:  o femeie atractiva si senzuala, nu va fi singura niciodata. Dar in realitate nu este chiar asa. Sunt multe femei care doresc sa apara persoana potrivita care sa le ofere singuranta, atentie si cu care sa se inteleaga. 

Poate v-ati gandit daca modelele de videochat trebuie sa aiba numite calitati pentru a activa in acest domeniu. Ei bine, raspunsul este:  oricine are calitati si da, in acest domeniu putem spune ca modelele invata cum sa  le perfectioneze. Clar ca anumite atu-uri influenteaza relatia “ model-membru”, insa toate aceste aspecte iti sunt explicate inca din prima noastra interactiune. 

Iata care sunt cateva calitati de care trebuie sa dispuna un model de videochat

  1. Increderea in sine- sunt multe situatii in care membrii adreseaza anumite complimente la adresa modelelor iar reactia pe care o primesc in schimb este: nu, nu este adevarat. Acest lucru este gresit deoarece ei sunt sinceri si poate destabiliza relatia model- membru. Nu denota altceva decat faptul ca nu ai incredere in tine, ca ai anumite complexe de care nu esti tocmai mandra. Intotdeauna o femeie care are incredere in ea, va emana asta si fata de membri. 
  2. Vulnerabilitatea– sa fii vulnerabila in fata unui barbat nu este un lucru gresit. Suntem oameni si avem sentimente si este de apreciat cu atat cat sunt transmise persoanei potrivite. Nu este gresit sa iti arati vulnerabilitatea in fata unui barbat deoarece il vei face pe el sa fie  “barbat” in adevaratul sens al cuvantului. 
  3. Abilitati de comunicare– intotdeauna un barbat prefera compania unui femei sociabile care sa poata sa intretina o conversatie indiferent de subiectul abordat. Asa este si in cazul membrilor de pe site care initiaza tot felul discutii. Modelele trebuie sa fie interesate de conversatia abordata si sa participe activ. 
  4. Gratia–  cand spun gratie, ma refer la mai multe aspect:  o femeie poate fi gratioasa prin stilul vestimentar propriu, poate fi gratioasa prin gesturile fine: de exemplu cand isi pudreaza nasul sau cand se joaca prin par. Zambetul de asemenea poate fi considerat atragator sig ratios…si multe alte detalii pe care noi evitam de cele mai multe ori in a le recunoaste. 

Concluzia finala este ca, aceste calitati ne definesc ca individ, iar in domeniul videochat sunt cele mai apreciate. Printre aceste calitati se mai pot regasi si empatia, perseverenta si multe altele.  

Daca ai capacitatea de a fi deschisa la nou, de a fi motivata si a fi comunicativa, atunci te asteptam sa ne cunosti.  Iti oferim toate detaliile necesare intr-un mod cat mai transparent si benefic colaborarii noastre.  

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *